Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na překvapení nedošlo, první ligu jihlavské malé kopané opět ovládl tým Sedmík Some Jihlava

Většina lig v jihlavské malé kopané doběhla do cíle a platí to i o nejvyšší soutěži. Mistrem první ligy se nakonec opět stal tým Sedmík Some, který tak potvrdil svoji dlouhodobou dominanci.

Loňský primát obhájil tým Sedmík Some, který v přímém souboji o prvenství porazil těsně ABUS Gastro, na který tak zbylo druhé místo. I tak jde ale o nejpříjemnější překvapení soutěže. Tyto dva týmy na stupních vítězů doplnili Klasici, kteří si bronz pojistili vítězstvím nad Litrpůlem.

Naopak sestupové starosti řeší SV Ayl, kteří se s první ligou loučí po prohře s Pohárovou středou, a Ježouři, kterým ani výhra s Maňanou nepomohla na lepší než předposlední místo. Je zároveň otázkou a předmětem dalšího jednání, kterými týmy z druhé ligy (a jestli vůbec) budou nahrazeni.

Nejlepším střelcem nejvyšší soutěže se stal Richard Svoboda z ABUSu Gastro, který vstřelil 35 branek, následovaný duem ze Sedmíku Some Danielem Kavkou a Radimem Šutou. Další informace na www.mkjihlava.cz.

Štítky Jihlava, malá kopaná, FC Vysočina Jihlava, soutěž, Richard Svoboda

Na překvapení nedošlo, první ligu jihlavské malé kopané opět ovládl tým Sedmík Some Jihlava | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.