Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jihlavské florbalistky vyhrály ve Rtyni a posunuly se do horní poloviny tabulky první ligy

Florbalistky SK Jihlava vybojovaly "povinnou" výhru ve Rtyni v Podkrkonoší a v tabulce první ligy se díky tomu posunuly na prozatímní čtvrtou příčku. Na dlouhou cestu zpět na Vysočinu si přibalily výsledek 5:2.

Sobotní utkání ve Rtyni v Podkrkonoší odehrála jihlavská děvčata v zúžené sestavě, nastoupilo jen deset hráček do pole a gólmanka. Od začátku bylo utkání velmi pomalé a ani míček ani hráčky se nechtěly po palubovce pohybovat rychleji. I přesto byla Jihlava lepším týmem a rychle se dostala do vedení 2:0.

Ve druhé třetině ale Jihlavanky polevily na důrazu a soupeřkám se podařilo hru i skóre vyrovnat. Netrvalo však dlouho a díky kombinační hře se rodilo mnoho pěkných akcí. Ještě do druhé sirény hráčky SK znovu odskočily do dvoubrankového vedení, což bylo určující i pro zbytek utkání.

Ve třetí třeině hostující tým upravil konečně skóre na 2:5. I statistika utkání v počtu střel na branku (11:50) říká, že vítěztví týmu z Vysočiny bylo zasloužené. SK Jihlava teď čeká dvojice duelů na domácí palubovce, kde přivítá Vsetín (20. října v 17:30) a Třinec (21. října v 16:00).

Orel Rtyně v Podkrkonoší - SK Jihlava 2:5 (1:2, 1:2, 0:1)

Branky SK Jihlava: 05:17 Anna Běhounková (Martina Svobodová), 05:49 Kateřina Bednářová (Anna Korešová), 37:28 Anna Korešová (Kateřina Bednářová), 39:23 Michaela Boháčková (Tereza Rychlá), 48:27 Aneta Kastnerová (Aneta Rozehnalová)

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky Rtyně v Podkrkonoší, SK Jihlava, Kraj Vysočina, florbalista, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské florbalistky vyhrály ve Rtyni a posunuly se do horní poloviny tabulky první ligy | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.