Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Výběr Malé kopané Jihlava v posledním domácím zápase zdolal Blanensko a bojuje o medaile

Po výhře nad pražským výběrem si jihlavská reprezentace malé kopané poradila s dalším aspirantem na medailové umístění. V posledním domácím a předposledním zápase DRFG Superligy celkem zvítězila Jihlava poměrem 8:4 a sama se tak ještě přihlásila do boje o "bednu".

Jihlavský celek se dostal rychle do vedení zásluhou Robina Demetera a Daniela Kavky, nicméně první poločas skončil remízou, když za Blanensko dvěma brankami srovnal střelecky disponovaný Ondřej Paděra.

I začátek druhé půle vyšel lépe domácím. Po trefách Kavky, Demetera a Davida Čížka si vytvořili náskok, který se podařilo uhájit až do konce utkání. Soupeř se ještě snažil, ale branky Koudelky a Martínka dokázal tým z Vysočiny vždy odpovědět. Jmenovitě jde o Lubora Trojánka, Davida Vacka a hattrick v závěru zkompletoval Kavka.

Tabulka DRFG Superligy se na konci ročníku velmi vyrovnává. Za s přehledem vedoucím Brnem se v rozmezí tří bodů naskládaly týmy Prahy, Blanenska, Jihlavy a Olomouce, mezi kterými se rozhodně o dalších držitelích medailí. Jihlavský výběr sezónu ukončí 25. května zápasem v Pardubicích.

Jihlava - Blanensko 8:4 (2:2)

Branky: 3 Daniel Kavka, 2 Robin Demeter, David Čížek, Lubor Trojánek, David Vacek - 2 Ondřej Paděra, Jan Koudelka, Lukáš Martínek.

Foto Malá kopaná Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, okres Blansko, malá kopaná, Jan Koudelka, FC Zbrojovka Brno, SK Sigma Olomouc, FK Pardubice, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výběr Malé kopané Jihlava v posledním domácím zápase zdolal Blanensko a bojuje o medaile | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.