Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Druhá prohra v řadě. Gladiators prohráli na hřišti suverénní Ostravy 34:26

Po šesti vysokých výhrách zaznamenali američtí fotbalisté z Vysočiny druhou porážku za sebou. Po Nitře nestačili v nedělním šlágru ani na ostravské Steelers, kteří jako jediní drží ve Snapbacks lize neporazitelnost. Gladiators měli už před zápasem jistotu, že ze západní skupiny soutěže postoupí do semifinále z prvního místa.

Hosté se v Ostravě dostali rychle do vedení, když quarterback Dundáček hned v první minutě zápasu krátkým během zaznamenal vedení 0:6. Steelers odpověděli po pasové hře, kde Jones nahrával a v end zóně zaznamenal body Šimečka. Bod navíc přidal kicker Římanek, který si ve druhé čtvrtině připsal hned hned dva field goaly. Mezi ně se vtlačil se svým touchdownem vysočinský Kolařík - 13:13.

Ve třetí čtvrtině si domácí vypracovali drobný náskok, který už dokázali udržet do konce zápasu. Nejprve 57yardovou akci vypracoavl Jones pro Dvorského, aby o chvíli později ostravský quarter back doběhl do end zóny Vysočiny sám. Za Gladiators po přihrávce Dundáčka skóroval Beran a upravil tak na 27:20. V poslední periodě však Jones krátkým během opět vedení Steelers navýšil a hostující Hlach už jen snížil na konečných 34:26. 

 ISMM Ostrava Steelers - Vysočina Gladiators 34:26 (7:6, 6:7, 14:7, 7:6)

Ohodnoť článek

Foto Petr Milfait

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhá prohra v řadě. Gladiators prohráli na hřišti suverénní Ostravy 34:26 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.