Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Gladiators zničili i druhého soupeře, ústecké Blades porazili 51:0 a vedou západní skupinu nejvyšší soutěže

I svůj druhý zápas letošní Snapbacks ligy proměnili Gladiators ve zcela jednoznačnou záležitost. V domácím zápase proti Ústí nad Labem Blades dominovali od začátku do konce na obou stranách hřiště a připsali si výhru 51:0

Vysočina vstupovala do zápasu jako jasný favorit a tuto roli dokázala od začátku plnit. Skóre otevřel po krátkém běhu do end zóny quarterback Dundáček, o minutu později zase ukázala svoje kvality obrana Gladiátorů, která si připsala safety a tím stanovila stav po první čtvrtině na 9:0.

Ofenzivní kolotoč domácích se naplno roztočil ve druhé části hry. Nejprve našel Dundáček receivera Mašitu, o chvilku později si 20yardovým runem doběhl pro touchdown i Chramosta. Zkrátka nepřišel ani další receiver Calta, který upravil už na 31:0.

Krátkým během zvýšil po přestávce ofenzivní jistota runningback Dunovský, avšak možná nejhezčí akci dne si připsal náhradní quarterback Bezecný, který s míčem v ruce uběhl celých 61 yardů pro průběžný stav 44:0.

V poslední periodě se podruhé v zápase, tentokrát ale po přihrávce, prosadil Chramosta. Pět touchdownů doprovodil úspěšným extra pointem Kodým, jednou se domácí úspěšně pokusili o two point conversion. Po dvou zápasech mají Gladiators svě výhry a unikátní skóre 100:0.  

Vysočina Gladiators - Ústí nad Labem Blades (9:0, 22:0, 13:0, 7:0)

Ohodnoť článek

Foto Petr Milfait

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiators zničili i druhého soupeře, ústecké Blades porazili 51:0 a vedou západní skupinu nejvyšší soutěže | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.