Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Gladiators zničili brněnské Alligators 49:10, ve Snapbacks lize jsou průběžně třetí

Gladiators vylepšili svoji bilanci na tři výhry a jednu prohru. V nedělním zápase přidali vítězství proti brněnským Alligators, které po dominantním výkonu porazili 49:10. V tabulce Snapbacks ligy patří týmu z Vysočiny průběžná třetí příčka.

V úvodní čtvrtině byl k vidění jediná bodová akce. Po úvodních nedotažených drivech byli těmi úspěšnými Gladiators, když quarterback Jan Dundáček bezchybně našel Vojtěcha Mašitu, který následně zvládl běžecký souboj s obráncem - 7:0

Zkušenost domácího quarterbacka pocítili Aligátoři i v úvodu druhé čtvrtiny. Vylákal obranu hostů do offsidu, získal tak free play a další přesnou přihrávkou našel Tomáše Hlacha v end zóně. Brňané ale rychle snížili, když své snažení korunovali během Davida Kiliana. Skóre se měnilo ještě přes koncem poločasu dvakrát. Místo aby Alligators z red zóny skórovali, jejich přihrávku zachytil domácí obránce Jan Leština a míčem přeběhl celé hřiště pro populární pick six. V posledné vteřině se ještě Brňané prosadili z field goalu - 21:10. 

Druhý poločas už jednoznačně patřil domácím. Obrana Gladiators byla neprostupná, navíc se opět projevila bezvadná spolupráce na ose Dundáček - Mašita. Ten si připsal nejprve 29yardový a pak dokonce 89yardový touchdown a definitivně tak zlomil odpor soupeře. 

Čtvrtá čtvrtina se už jedn dohrávala, útok Vysočiny stále dominoval a přial ještě dvě bodové akce. Už počtvrté našel Dundáček Mašitu, aby si poslední touchdown dne připsal i Daniel Harčarik. Ve všech sedmi případech se kicker Petr Kodým při potvrzení touchdownu nemýlil a zkompletoval tak výsledek na 49:10.

Vysočina Gladiators - Brno Alligators 49:10 (7:0, 14:10, 14:0, 14:0)

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga, Kraj Vysočina, Brno, Brno Alligators

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiators zničili brněnské Alligators 49:10, ve Snapbacks lize jsou průběžně třetí | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.