Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihlava bude v červnu hostit mistrovství Evropy ve 24hodinovém závodě na horských kolech

Jihlava bude hostit sólové 24hodinové Mistrovství Evropy horských kol 2020. Pořadatelem akce byl organizací WEMBO ustanoven spolek SLIBY - CHYBY, který v Jihlavě každoročně pořádá vytrvalostní závod horských kol Jihlavská 24 MTB. Závod se uskuteční od 26. do 28. června 2020 a jeho součástí budou kromě sólového mistrovství i tradiční kategorie pro vícečlenné týmy nebo oblíbený dětský závod.

Jihlavská 24 MTB se příští rok pojede již po desáté. Kvalitu závodu, který se za dekádu svého pořádání stal pro Jihlavu každoroční tradicí, letos potvrdila i mezinárodní organizace WEMBO, která dala Jihlavě zelenou pro pořádání evropského mistrovství.

„Je to pro nás i pro celou Jihlavu velký úspěch. Již nyní pracujeme na organizaci červnových závodů, které na jeden víkend promění krajské město k nepoznání. Závod bude výzvou i pro místní cyklisty, kteří mohou poměřit síly s těmi nejlepšími z Evropy. Soutěž samozřejmě doplní i kulturní program nebo závod pro nejmenší,“ uvedl ředitel závodu Jihlavská 24 MTB Jiří Holoubek.

Registrační listina byla pro závodníky spuštěna v listopadu, a to na webové stránce závodu Jihlavská 24 MTB https://www.jihlavska24mtb.cz/, kde naleznete také fotogalerii, rozpis soutěžních kategorií a další užitečné informace, již nyní je přihlášena téměř stovka závorníků. Veškeré informace o Sólovém 24 hodinové Mistrovství Evropy horských kol 2020 WEMBO nalezne na http://www.wembo.com.au/.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky Jihlava, Sliby - chyby, horská kola, 24MTB, horské kolo, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava bude v červnu hostit mistrovství Evropy ve 24hodinovém závodě na horských kolech | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.