Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jihlavští hokejbalisté zakončili podzim prohrou v Přelouči, v první lize jim patří slušné páté místo

Hokejbalisté SK Jihlava zakončili podzimní část první ligy prohrou v Přelouči. Výsledek 2:5 určil, že hokejbalisté z Vysočiny přezimují na pátém místě soutěže, což je pro nováčka slušný vklad do jarních bojů.

V posledním kole podzimní části zajížděli jihlavští hokejbalisté na hřiště Přelouče. Ta na SK vyrukovala s posilněným kádrem, ve kterém se například objevil také reprezentační útočník z Pardubic Bílý. I přes papírové předpoklady pak byla v zápase lepší Jihlava, která šla také po prvním dějství do zaslouženého vedení.

Neproměněné velké množství šancí pak mohlo celek z Vysočiny mrzet, když se domácí ve druhé třetině prosadili z první ojedinělé šance. Jihlava si pak vzala vedení o minutu zpět, ale následně přišla série oslabení, kterou domácí dokázali trestat a zápas otočit.

Začátek třetí třetiny pak vyšel Jihlavě, která hned v úvodu závěrečného dějství srovnala s Přeloučí krok na 3:3. Následné dvě slepené branky domácích po nenápadných akcích daly výsledku konečnou podobu, kterou ještě na úplném konci pečetili domácí na 6:3.

„Byl to jeden z našich nejlepších zápasů podzimní části, ale bohužel bez bodového zisku. Do jarní části musíme zapracovat na přesilovkách a přebírání hráčů v obranném pásmu. Celkově však můžeme být s první polovinou soutěže spokojeni, jako nováčci se držíme v horní polovině. Cílem bude skončit do čtvrtého místa v základní části a zahrát si tak play-off z nejlepší možné pozice,“ hodnotil zápas i podzimní část kapitán týmu Petr Král.

HC Jestřábi Přelouč – SK Jihlava 6:3 (0:1, 3:1, 3:1)

Branky a nahrávky: 20. Příhoda (Čapek, Šmíd), 26. Čapek (Filip), 27. Filip (Kohoutek), 38. Kohoutek (Bílý), 39. Příhoda (Šmíd), 45. Kunc (Příhoda, Šmíd) – 4. Střecha (Danko), 21. Danko (Blaško, Brázda), 32. Růžička (Herman T.)

Rozhodčí: Havelka, Karous. Vyloučení: 7:4. Využití: 2:1. Střely na branku: 22:27. Diváci: 85.

Přelouč: Třináctý (Varga) – Filip, Kopřiva, Šmíd, Svoboda “C“, Vorba, Menc – Bílý, Štefanský “A“, Kohoutek – Šimek, Hejhal, Šimek “A“ – Kunc, Příhoda, Čapek.

Jihlava: Koch (Čára) – Blaško, Brázda, Vávrů, Jiskra, Zbořil, Harasim, Mareš – Růžička “A“, Danko, Střecha “A“ – Herman H., Policar, Herman T. – Koudelka, Zápotočný, Král “C“.

Ohodnoť článek

Štítky SK Jihlava, hokejbal, první liga, hokejbalista, Přelouč, Kraj Vysočina, HC Dukla Jihlava, Petr Král, HC Dynamo Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští hokejbalisté zakončili podzim prohrou v Přelouči, v první lize jim patří slušné páté místo | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.