Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ostatní sporty

Věřím, že naše štafeta uspěje, říká před dnešním prvním závodem MS v biatlonu starosta Michal Šmarda

Mistrovství světa v biatlonu je bezpochyby sportovní akcí roku a možná i desetiletí na Vysočině. Dnes večer zazní první startovní výstřel, krerý odstartuje závod smíšených štafet. Stihlo město připravit vše tak, jak plánovalo? Budou turisté jen...

Do startu MS v biatlonu zbývají hodiny. Myslete na své bezpečí a reflexní prvky, nabádá policie fanoušky

Už ve středu 7. února startuje dlouho očekávané MS v biatlonu, které hostí novoměstská Vysočina arena. Velkým tématem bude například parkování návštěvníků. To bude možné pouze na vyhrazených parkovacích plochách.

Změna plánů v Novém Městě. Silný vítr zrušil dnešní tréninky před začátkem MS biatlonistů

Dva dny před začátkem komplikuje počasí mistrovství světa biatlonistů v Novém Městě na Moravě. Silný vítr zrušil veškeré dnešní tréninky. Organizátoři toho využili k doplnění sněhu na tratě. Informoval o tom tiskový šéf šampionátu Tomáš Hermann.

Biatlonové šílenství startuje. Do začátku mistrovství světa v Novém Městě na Moravě zbývají jen dny

Markéta Davidová a Michal Krčmář. To jsou jména dvou největších nadějí českého týmu, která mají na blížícím se biatlonovém mistrovství světa v Novém Městě na Moravě šanci na medaile. Nebudou ale jedinými českými závodníky na startu.

Fantastický Kubelík. V dresu Atletiky Jihlava vyhrál 200 metrů na Czech Indoor Gala v rekordním čase

Skvělý vstup do sezony zaznamenal na mezinárodním mítinku Czech Indoor Gala jednadvacetiletý sprinter z Třeště Eduard Kubelík závodící v dresu Atletiky Jihlava. Vyhrál skvěle obsazený závod na 200 metrů.

Na biatlonové mistrovství v Novém Městě na Moravě se chystá policie i nemocnice

Na pořádek a bezpečnost únorového biatlonového mistrovství světa bude v Novém Městě na Moravě na Žďársku dohlížet 220 policistů. Na dvoutýdenní sportovní akci se připravuje i novoměstská nemocnice, posílí urgentní příjem a na několik dnů omezí...

Rally Dakar letos začala pro Prokopa hrůzostrašně. Nakonec slaví rekordní páté místo

Rekordní páté místo v letošní Rally Dakar zajel Martin Prokop z Jihlavy. Jedná se nejen o maximum jezdce, ale také o historicky nejlepší výsledek českého závodníka v kategorii automobilů.

Prokop se na Dakaru umravnil a etapu před koncem drží nejlepší pozici českého jezdce v historii

„Bylo to o tom se umravnit,“ okomentoval předposlední etapu letošní Rally Dakar po dojezdu jihlavský závodník Martin Prokop. Náročná trať, na které si vylámali zuby mnozí soupeři, ho posunula na páté místo v pořadí automobilů.

ANKETA: Návštěvníci biatlonového MS v Novém Městě budou nocovat i v karavanech. Hotely už jsou z většiny obsazené

Na biatlonové mistrovství světa v Novém Městě na Moravě jsou už hodně obsazené hotely, penziony a apartmány i v širším okolí města, ubytování se dá najít spíš v soukromých domech. Zbylá místa se podle informačního centra zaplňují. Přijet se dá...

Do náročných dvou dnů ve čtvrtek 11. ledna odstartovali účastníci Rally Dakar. Letošní novinka, která nese název 48h Chrono Stage a mezi účastníky vzbuzovala značné obavy, pořádně zamíchala kartami.

Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.