Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dukla vyjela poprvé na led. K týmu se na zkoušku připojili Fronk, Lichanec a Davídek

Po takřka čtyřech týdnech volna se ve středu 24. července sešel A-tým Dukly Jihlava k prvnímu tréninku na ledě. Trenérům Petru Vlkovi a Františku Zemanovi se hlásilo celkem 25 hráčů, z toho tři nové tváře: útočníci Peter Lichanec, Milan Davídek a Jiří Fronk.

Po dvou týdnech na ledě odstartují přípravné zápasy. Prvním soupeřem Dukly v předzávodním období bude v úterý 6. srpna kazašský Pavlodar.

Trenéři měli na prvním tréninku k dispozici trio gólmanů a dvaadvacet hráčů do pole. Chyběl útočník Tomáš Chlubna, který je s reprezentační osmnáctkou ve Švýcarsku.

Hráči na prvním tréninku na ledě

Gólmani: Jan Brož, Niklas Lundström, Ondřej Chaloupek. 

Hráči v poli: Lukáš Anděl, Tomáš Čachotský, David Čermák, Jakub Černohorský, Milan Davídek (try-out), Jiří Fronk (try-out), Tomáš Harkabus, Jan Holý, Tomáš Jiránek, Miroslav Juda, Daniel Kolář, Peter Lichanec (try-out), Lukáš Mareš, Matěj Pekr, René Piegl, Jan Pohl, Václav Půža, Patrik Rašín, Josef Skořepa, Matěj Vála, Jakub Veselý, Adam Zeman.

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, hokej, příprava, změny, kádr, HC Dukla Jihlava, Milan Davídek, trénink, Petr Vlk, František Zeman, Tomáš Chlubna, Jan Brož, Švýcarsko, Niklas Lundström, Tomáš Čachotský

Dukla vyjela poprvé na led. K týmu se na zkoušku připojili Fronk, Lichanec a Davídek | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.