Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dukle se na ledě lídra nedařilo, v Porubě prohrála 6:2

Hokejová Dukla potřetí v posledních čtyřech zápasech padla. V sobotu se jí nevydařil zápas 9. kola Chance ligy na ledě Poruby, na ledě lídra soutěže prohrála 6:2. V tabulce se jihlavský tým propadl na šestou příčku.

Dukla po většinu zápasu tahala za kratší konec provazu. První gól inkasovala už ve 4. minutě, kdy hezkou souhru s Tvrdoněm zakončil Střondala. Dvojnásobné vedení zajistil Porubě hned o tři minuty později Sedlák, který se do puku opřel za hranicí kruhu. Jihlava sice brzy snížila zásluhou Čachotského, který ujel v oslabení, Poruba ale vzápětí povedenou kombinací v přesilovce upravila na 3:1 po první třetině.

Hned zkraje druhé periody zvýšil vedení domácích zblízka Berisha. Jistou naději přinesl Dukle Ozols, jehož rána z 26. minuty doskákala až záda brankáře Bláhy, nicméně pohodlný tříbrankový náskok vrátil Porubě po dalším přečíslení Střondala. Při pokusu o zdramatizování duelu odvolala Dukla z branky Berana, vedlo to však jen k závěrečnému gólu, který přes celé hřiště v poslední minutě zaznamenal Vachovec. 

HC RT Torax Poruba - HC Dukla Jihlava 6:2 (3:1, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 4. Střondala (Tvrdoň), 7. A. Sedlák (Mrázek), 13. O. Šedivý (Mrázek, Tvrdoň), 22. Berisha, 29. Střondala (Šoustal), 60. Vachovec (O. Bláha) – 11. Čachotský, 26. Ozols (Šik)

Rozhodčí: Tomáš Cabák, Ondřej Sudoma, Pavel Mikšík, Jaroslav Peluha. Diváci: 763.

Poruba: O. Bláha (Dolejš) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald – Šoustal, Střondala (A), Tvrdoň – Christov, Berisha, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Klímek – O. Šedivý, Krenželok (C), A. Adamec – Mrázek.

Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, D. Kolář (A), Ozols, Kočí, Dundáček, L. Mareš – Čachotský (C), Pořízek, Šik – T. Havránek, Štefančík, Cachnín – Anděl, Berger, Jelínek –Rauš, Handl, V. Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Poruba, hokej, první liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukle se na ledě lídra nedařilo, v Porubě prohrála 6:2 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.