Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Dukla poprvé ztratila, ze šlágru kola bere po přestřelce se Vsetínem bod za prohru v prodloužení

Magnet 4. kola Chance ligy mezi jihlavskou Duklou a Vsetínem přinesl pořádnou přestřelku. Ačkoli červenožlutí v zápase skoro neustále vedli, konečnou výhru nakonec slavit nemůžou, Valaši je udolali v prodloužení poměrem 5:6. Vsetín je v čele tabulky, Dukla je o skóre třetí.

Utkání dvou týmů, které zatím neztratily ani bod, vycházelo prakticky po celý zápas lépe pro Duklu. Červenožlutí se v první třetině dostali hned třikrát do vedení. Na úvodní branku Mareše odpověděl Jenáček, na Cachnínovu povedenou trefu na druhé straně navázal Jandus. Těsně vedení po první dvacetiminutovce zajistil Jihlavě zblízka Vala. 

Na začátku druhé části navýšil jihlavské vedení ex-vsetínský Berger, ovšem Valaši v polovině zápasu rychle srovnali krok po brankách Jonáka a Vávry. Pak se na branku čekalo až do konce třetí třetiny. Na 5:4 pro domácí upravil 55. minutě Havránek, avšak hned o dvě minuty později poslal zápas do prodloužení z přesilovky Staněk. V nastavení měli více štěstí Moravané, kteří si po přesném zásahu Janduse odvážejí extra bod navíc.

HC Dukla Jihlava - VHK Robe Vsetín 5:6 po prodl. (3:2, 1:2, 1:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 2. Mareš (Havránek, Cachnín), 15. Cachnín (Havránek), 18. Vala (Kolář, Havránek), 21. Berger (Šik, Ozols), 55. Havránek (Štefančík, Cachnín) – 7. Jenáček (Kern, Vaňo), 15. Jandus, 32. Jonák (Ďurkáč), 33. Vávra (Jonák, Rob), 57. Staněk (Rob, Vávra), 63. Jandus (Ondračka). 

Rozhodčí: Svoboda, Bejček – Vašíček, Kráľ. Diváci: 1366.

Jihlava: Maláč (41. Beran) – Bilčík, Kolář (A), Ozols, Kočí, Mareš, Chvátal, Vala – Čachotský (C), Bartoš, Šik – Havránek, Štefančík, Cachnín – Meluzin, Handl, Berger – Jelínek, Pořízek, Brož.

Vsetín: Žukov – Staněk, Ondračka, Smetana (A), Petrovický, Ďurkáč, Kojo, Hryciow – Jonák, Vávra, Rob (A) – Jandus, Dědek, Hrňa (C) – Jenáček, Kern, Vaňo – Melenovský, Kratochvil.

Ohodnoť článek

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, hokej, první líga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla poprvé ztratila, ze šlágru kola bere po přestřelce se Vsetínem bod za prohru v prodloužení | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.