Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dukla si s přehledem poradila s Frýdkem-Místkem, v tabulce jí patří čtvrté místo

Dukla nechala zapomenout na porážku v Porubě a v 15. kole Chance ligy si s přehledem poradila s Frýdkem-Místkem. V pondělním utkání vytrvale navyšovala náskok až ke konečnému výsledku 4:1. V tabulce patří Jihlavě čtvrtá příčka.

Dukla odehrála povedenou první třetinu. Z množství šancí se ujala až ta juniora Jungwirtha, který neohroženě vjel do útočného pásma a z mezikruží v 15. minutě vypálil přesně k tyči. Stejný hráč se prosadil i deset minut později, když do horní rohu branky dorážel předchozí Šikovu střelu.

Právě Šik byl autorem třetího gólu červenožlutých, když ve 28. minutě zužitkoval přečíslení v útočné třetině. Skoro vzápětí snížil hostující Svačina zkušeně proměněným samostatným únikem, navíc se ale tým ze severu Moravy nezmohl. Naopak v závěru pojistil tříbodový zisk Dukly opět Šik, který se prosadil z hranice brankoviště.   

HC Dukla Jihlava - HC Frýdek-Místek 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 15. Jungwirth (Šik, F. Kočí), 25. Jungwirth (Šik, Dundáček), 28. Šik (Jungwirth), 56. Šik (Miškář) – 31. Svačina (Teper). 

Rozhodčí: Květoň, Jaroš – Polák, Kotlík. Diváci: 550. 

Jihlava: Wolf – Mareš, Bilčík, Dundáček, Haman, M. Jáchym, F. Kočí, Chvátal – Jungwirth, Skořepa (C), Šik – Harkabus (A), Miškář, Fronk – Beránek, Pořízek, Křehlík – Cachnín, Juda, V. Brož.

Frýdek-Místek: Mokry – Š. Havránek, Teper (C), Sova, Kowalczyk, Zeleňák, Ročák, Homola – Dostálek, Vrdlovec (A), Svačina (A) – Hotěk, Haas, A. Zeman – Lyszczarczyk, Macháček, Bednář – Geidl, Matěj, Ramik.

Ohodnoť článek

Foto Nela Dittrichová, HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Frýdek-Místek, hokej, první liga, FK Dukla Praha, HC Frýdek-Místek, FC Vysočina Jihlava, 1. česká hokejová liga, HC RT Torax Poruba, HC Dukla Jihlava, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla si s přehledem poradila s Frýdkem-Místkem, v tabulce jí patří čtvrté místo | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.