Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fanoušci jihlavské Dukly dnes uvidí dresy na další sezonu. Letos to bude netradičně, říká jednatel Ščerban

Jihlavský hokejový tým HC Dukla Jihlava dnes představí nové dresy na nadcházející sezonu. A bude to netradiční formou - prostřednictvím videoklipu, tedy virtuálně. Zájemci v klipu uvidí verzi dresů jak pro domácí, tak pro venkovní zápasy.

Takový styl prezentace jihlavský hokejový tým zvolil vůbec poprvé. „Zvažovali jsme, jestli dělat křest doma v Jihlavě, nebo v blízkosti stadionů, kde sezónu odehrajeme. Nakonec jsme se rozhodli, že takto netradičně pokryjeme všechna místa i města,” vysvětluje jednatel klubu Bedřich Ščerban s tím, že premiéra klipu bude k vidění dnes v 18 hodin na Youtube kanálu jihlavské Dukly. 

Jak dále uvedl jihlavský klub, poprvé v historii Dukly Jihlava bude hrát A-tým, juniorka i dorost nejen ve stejných barvách, ale i ve stejném designu dresů. Minimální rozdíly mezi Áčkem a dvěma mladšími výběry jsou dané tím, že logo, jméno i číslo jsou na verzi A-týmu vyšívané, dále dres obsahuje v černém pruhu na rukávech vizualizaci měst, ve kterých Dukla odehraje svá domácí utkání, a rozdíly jsou i v logách partnerů. Jinak je design z dílny Davida Suchého pro všechny tři nejstarší týmy reprezentující jihlavský hokej totožný. 

Cena nové multifunkční Horácké arény 

Výstavba Horácké arény - téma, které poslední dny rezonuje naším krajem nejen na sociálních sítích. O výstavbě nové multifunkční arény debatovala veřejnost s vedením města v pondělí 29. srpna. Debata, jíž se občané mohli zúčastnit také virtuálně, trvala přes dvě hodiny. 

Zhruba dvě hodiny trvala dnešní debata veřejnosti s vedením města, která se týkala výstavby Horácké multifukční arény (HMA). Z pěti cenových nabídek, které dostala Jihlava na stavbu arény, dostala nejlepší hodnocení nejnižší nabídka za 1,9...

Z pěti cenových nabídek, které dostala Jihlava na stavbu arény, dostala nejlepší hodnocení nejnižší nabídka za 1,9 miliardy korun. To je vyšší cena, než se původně počítalo. Otázky od občanů se tak točily zejména kolem financování projektu. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky dres, premiéra, prezentace, sezona, hokej, HC Dukla, Jihlava, HC Dukla Jihlava, Bedřich Ščerban

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci jihlavské Dukly dnes uvidí dresy na další sezonu. Letos to bude netradičně, říká jednatel Ščerban | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.