Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dukla si zahraje baráž o extraligu! Proti Vsetínu využila hned první finálový mečbol a stala se mistrem první ligy

Jediný gól stačil v úterý k tomu, abychom mohli o hokejové Dukle říct, že je mistrovská. Ano, tedy v rámci první ligy. Gól Semana z první třetiny stačil ke čtvrtému vítězství ve finálové sérii proti Vsetínu, zároveň tak zajistil baráž o extraligu, ve které se Dukla utká s Kladnem.

Po devítigólové střelnici z posledního zápasu ve Vsetíně byl v Jihlavě k vidění zápas gólově o poznání dietnější. O to bojovnější a dramatičtější ale možná byl. Domácí Dukla začala aktivněji, prosadila se však až v 18. minutě, když Menšík posunul puk na Semana a po dlouhé backhandové kličce přehodil Málkův beton.

Dukle opět skvělým výkonem pomohl brankář Žukov, který obstál například při velkých šancích Smetany nebo Vlacha. Vsetín musel hrát vabank, Jihlava tak měla prostor k navýšení skóre. To se nepodařilo, ale domácí hráče a fanoušky to mrzet nemuselo, i výhra 1:0 stačila k tomu, ale se v Jihlavě mohlo začít slavit.

HC Dukla Jihlava - HC Robe Vsetín 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 18. F. Seman (Menšík, Vítězslav Brož).

Rozhodčí: Pešina, Wagner – Polonyi, Zídek.

Jihlava: Žukov (A. Wolf) – L. Mareš, Bilčík, Kachyňa, Dundáček, Kowalczyk, Eliáš, Valenta – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – F. Seman, Menšík, Vítězslav Brož – Cachnín, P. Čermák, M. Juda.

Vsetín: J. Málek (Gába) – Smetana, Ondračka, Š. Jenáček, Jerofejevs, J. Jenáček, Štach (A), Vosátko – Jonák (C), Pšurný, Hořanský – Berger, R. Vlach, A. Zeman –Gago, Venkrbec, Rob – Vítek, D. Březina, Klímek.
 

   

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej, FK Dukla Praha, VHK Vsetín, FC Vysočina Jihlava, SK Kladno, baráž, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla si zahraje baráž o extraligu! Proti Vsetínu využila hned první finálový mečbol a stala se mistrem první ligy | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.