Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dukla ve finálové sérii srovnala krok, Vsetín porazila 2:0

Dukla srovnala finálovou sérii se Vsetínem na 2:2. V pátečním čtvrtém vzájemném duelu na vlastním ledě rychle vedla a po celý zápas svému soupeři nedovolila skórovat. Po výsledku 2:0 se finále stěhuje na Valašsko, kde se odehraje v neděli pátý zápas.

Netrvalo ani dvě minuty a domácí celek šel do vedení. Střelu Brože před bránou přesně tečoval Seman. Málokdo mohl v tu chvíli vědět, že tento gól bude nakonec rozhodující. I druhá třetina nabídla šance na obou stranách, ale Gába v brance hostů, ale hlavně jihlavský Žukov se překonávali. Druhá a poslední branka utkání padla až v 58. minutě, když Čachotský přesně zamířil do opuštěně branky hostů. 

HC Dukla Jihlava - VHK Robe Vsetín 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 2. F. Seman (Vítězslav Brož, Menšík), 58. Čachotský. 

Rozhodčí: Wagner, Petružálek – Kreuzer, Polonyi. Diváci: 4149.

Jihlava: Žukov – Bilčík, L. Mareš, Kachyňa, Dundáček, Valenta, Eliáš, A. Dvořák – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Peš – F. Seman, Menšík, Vítězslav Brož – Cachnín, M. Juda, P. Čermák.

Vsetín: Gába – Smetana, Ondračka, J. Říha, Jerofejevs, J. Jenáček, Štach (A), Š. Jenáček – Jonák (C), Venkrbec, Rob – Gago, Pšurný, Klímek – Berger, R. Vlach, A. Zeman – Hořanský, D. Březina, Vítek.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej, VHK Vsetín, FK Dukla Praha, Valašsko, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla ve finálové sérii srovnala krok, Vsetín porazila 2:0 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.