Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Drama ve Vrchlabí rozhodl v prodloužení jihlavský Zadražil, Dukla zůstává v tabulce čtvrtá

Dohrávka 39. kola první ligy vyšla lépe Dukle Jihlava. Ta dokázala na ledě Vrchlabí zapomenout na slabý výkon v Ústí nad Labem a v prodloužení rozhodla o tom, že body za výhru 3:2 putují na Vysočinu. Červenožlutým patří stále čtvrtá příčka tabulky.

Na první gól se ve Vrchlabí čekalo skoro až do poloviny zápasu, ve 25. minutě domácí Koffer dorazil vyraženou střelu Linharta. Další branky padaly až žase ve třetím dějství. Ve 45. minutě Kowalczykovo nahození precizně tečoval Zadražil, vedení pak na stranu Jihlavy strhl skrytou střelou od mantinelu Kowalczyk sám. Netrvalo ovšem dlouho a puk dostal do jízdy Lytvynov, který se z hranice kruhů nemýlil - 2:2. Z následného prodloužení pak uteklo jen 15 sekund a rozjetý Zadražil umístil střelu přesně nad beton brankáře, čímž týmu z Vysočiny zajistil bonusový druhý bod.  

HC Stadion Vrchlabí - HC Dukla Jihlava 2:3 po prodl. (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)

Branky a nahrávky: 25. Koffer (Linhart, Lytvynov), 57. Lytvynov (Kusý) – 46. M. Zadražil (Kowalczyk, T. Harkabus), 53. Kowalczyk (F. Seman, T. Havránek), 61. M. Zadražil (L. Mareš). 

Rozhodčí: Petružálek, Pilný – Jindra, Zídek. Diváci: 611.

Vrchlabí: J. Soukup (O. Štěpánek) – Linhart (C), Lytvynov, Kajínek, T. Kynčl, M. Voženílek, Nedbal, Oliva – Heřman (A), M. Machač, Kusý – T. Urban, T. Kaut (A), Mrňa – Matýs, P. Urban, D. Chalupa – Koffer, O. Rohlík, Pochobradský.

Jihlava: Žukov (A. Wolf) – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, Zeleňák, Kachyňa, Eliáš, A. Rutar – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – T. Havránek, F. Seman, Houška.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vrchlabí, první liga, hokej, HC Stadion Vrchlabí, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, FK Ústí nad Labem, Paweł Urban

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drama ve Vrchlabí rozhodl v prodloužení jihlavský Zadražil, Dukla zůstává v tabulce čtvrtá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.