Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čtvrtá prohra v řadě, Dukla doma podlehla Sokolovu 2:5

Dukla neprožívá zrovna vydařené období. Domácí utkání v rámci 26. kola přineslo již čtvrtou porážku v řadě, tentokrát se Sokolovem. Za ztrátou bodů stojí zejména nepovedená třetí třetina. Jihlavský tým zůstává na pátém místě prvoligové tabulky.

Na první branku zápasu se v sobotu čekalo až do 25. minuty, když se v přesilové hře za hosty prosadil Otakar Šik. Dukla však na tuto branku odpověděla vzápětí střelou Tomáše Harkabuse. Poté se skóre měnilo dvakrát na začátku třetí třetiny, kdy se za hosty prosadili Jan Novák a Daniel Kružík. Richard Cachnín sice dokázal snížit na 2:3, ale o pár vteřin později vrátil Sokolovu dvoubrankové vedení Vojtěch Tomi, který přidal i branku na 5:2 pro Sokolov.

HC Dukla Jihlava - HC Baník Sokolov 2:5 (0:0, 1:1, 1:4)

Branky a nahrávky: 27. Harkabus, 55. Cachnín – 25. Šik (Jiskra, Pohl), 41. Novák, 42. Kružík (Šmerha), 55. Tomi (Jiskra, Jurčík), 59. Tomi. 

Rozhodčí: Wagner, Kostourek – Zídek, Roischel. Diváci: 530. 

Jihlava: Zhukov – Eliáš, Zeleňák, Mareš, Malík, Kowalczyk, Kachyňa, Kabelka – T. Harkabus (A), Lichanec, Fronk – Seman, Skořepa (C), Illéš – Cachnín, Juda, Brož – Havránek, Zadražil, Houška

Sokolov: Neužil – Klejna, Novák, Pohl, Strejček, Rulík, Vodička, Mrowiec – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – Šmerha, Kverka (A), Kružík – Šik, Rohan (C), Pořízek – Jandus, Hašek, Sloboda.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Sokolov, první liga, hokej, FK Baník Sokolov, FK Dukla Praha, Vojtěch Tomi, Jan Novák, Daniel Kružík, HC Dukla Jihlava, HC Baník Sokolov, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtvrtá prohra v řadě, Dukla doma podlehla Sokolovu 2:5 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.