Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slibné vedení Dukla neudržela, ve Vrchlabí prohrála 4:2

Po první třetině ve Vrchlabí to vypadalo, že by se Dukla mohla vyhoupnout do čela tabulky první ligy. Konečný výsledek ale příznivce červenožlutých nepotěšil, jihlavský tým si ze severu Čech odváží porážku 4:2 a průběžném pořadí ztrácí ze třetí místa bod na úplně čelo soutěže.

V úvodní třetině vycházely Dukle přesilovky, dvakrát v nich skórovala. Nejprve se v 10. minutě zapsal mezi střelce Skořepa, v poslední minutě pak přesně pálil Pekr. Vrchlabí však zabralo v prostřední třetině. Nejprve snížil Kratochvíl, aby pak slepenými góly v polovině zápasu otočili stav Matýs s Urbanem. Dukla se už střelecky neprosadila, naopak pečeť na výhru Severočechů přidal Chrtek.

HC Stadion Litoměřice - HC Dukla Jihlava 4:2 (0:2, 3:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 25. M. Kratochvil (Machač, Kajínek), 31. Matýs (M. Kratochvil, Bučko), 32. Urban (Hozák, Niko), 45. Chrtek (Heřman, Nouza) – 10. Skořepa (Pekr, Čachotský), 20. Pekr (Skořepa, Čachotský).

Rozhodčí: Čáp, Jechoutek – Kotlík, Dědek.

HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Štěpánek) – Linhart (A), Bučko, Kajínek, Niko, Vála, Jirků (C), J. Moník – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – M. Kratochvil, Matýs, Machač – Hozák, Urban, Mrňa – Moučka, Antoníček, Chalupa.

HC Dukla Jihlava: Fučík (Jan Brož) – D. Krenželok, Eliáš, T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš –Jiránek, Fronk, V. Brož – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – T. Havránek, Čermák, Chlubna.

  

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vrchlabí, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Stadion Vrchlabí, Česko, HC Stadion Litoměřice, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slibné vedení Dukla neudržela, ve Vrchlabí prohrála 4:2 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.