Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Hokej

Dukla ovládla šlágr kola na Vsetíně, po výhře 2:1 je čtvrtá

Dukla si před reprezentační pauzou spravila chuť měla po dvou porážkách. Těžký úkol porazit rozjetý Vsetín však zvládla. Výhra 2:1 udržela mužstvo z Vysočiny na čtvrté příčce prvoligové tabulky.

Dukle nevyšel druhý zápas za sebou, na vlastním ledě prohrála s Prostějovem 3:5

Zatímco v minulém kole vydolovala Dukla proti Šumperku aspoň bod, v dnešním domácím zápase se nepodařilo ani to. Proti Prostějovu tahala většinu zápasu za kratší konec a nakonec mu podlehla 3:5. V tabulce je Jihlava pátá.

K výhře ve Zlíně pomohly Dukle přesilovky, v tabulce je už druhá

Dobrou formu potvrdila hokejová Dukla i na ledě ještě loni extraligového Zlína. Sice prohrávala, ale ve třetí dokončila obrat na konečných 1:3. Šesté vítězství z posledních sedmi zápasů se projevuje i prvoligové tabulce, Jihlava je už druhá.

Dukla si s přehledem poradila s Frýdkem-Místkem, v tabulce jí patří čtvrté místo

Dukla nechala zapomenout na porážku v Porubě a v 15. kole Chance ligy si s přehledem poradila s Frýdkem-Místkem. V pondělním utkání vytrvale navyšovala náskok až ke konečnému výsledku 4:1. V tabulce patří Jihlavě čtvrtá příčka.

Dukla přerušila vítěznou sérii, na ledě lídra z Poruby prohrála 4:1

Popáté za sebou Dukla vyhrát nedokázala. V rámci 13. kola Chance ligy byla na ledě lídra z Poruby dlouho na dostřel, ale v závěru inkasovala na konečných 4:1. V neúplné tabulce patří Jihlavě pátá příčka.

Čtvrtá výhra v řadě. Dukla otočila duel na Slavii a v neúplné tabulce je čtvrtá

Dukla ve středu ukázala velkou bojovnost a po obratu na Slavii slaví čtvrtou výhru v řadě. V neúplné tabulce Chance ligy se tým z Vysočiny po výsledku 3:2 vyhoupl na čtvrtou příčku.

Dukla si vyšlápla i na rezervu Pardubic, po třetí výhře v řadě je v tabulce pátá

Hokejisté Dukly na tři porážky v řadě zareagovali třízápasovou sérií vítězství. To poslední si připsali v sobotu v rámci 12. kola proti rezervě Pardubic. V bojovném utkání soupeře porazili těsně 3:2, v neúplné a hodně vyrovnané tabulce je tým z...

Dukla vydolovala v Přerově dva body, v tabulce se posunula na osmou příčku

Na hřišti silného Přerova Dukla poprvé v sezóně uspěla v prodloužení. O druhém bodu, který si červenožlutí odvážejí z Moravy, rozhodl Jiří Fronk. Jihlava se po výhře 3:2 posunula na osmou příčku prvoligové tabulky.

Dukla ukončila sérii proher, Kolín v desátém kole udolala 3:2

Hokejová Dukla ukončila třízápasovou sérii proher. V domácím zápase v Jindřichově Hradci si poradila s Kolínem výsledkem 3:2. Po desátém kole Chance ligy patří týmu z Vysočiny desátá příčka velmi vyrovnané tabulky.

Dukla tahala v derby za kratší konec provazu, po prohře v Třebíči je až předposlední

Dukla v sobotním regionálním derby v Třebíči neuspěla. Po předchozích dvou porážkách přidala další po výsledku 4:1, přičemž dvě branky obdržela v samotném závěru. V extrémně vyrovnané tabulce se Jihlava propadla až na předposlední příčku.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.