Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokej

Dukla vyhrála ve Frýdku-Místku 4:1, rozhodla druhá třetina

Čtyři body ve třech dnech. Tak úspěšní byli jihlavští hokejisté ve "slezském dvojboji". Zatímco v pondělí padli v prodloužení s vedoucí Porubou, středeční souboj ve Frýdku-Místku přesvědčivě ovládli. Dukle tak v druholigové tabulce patří šestá...

Souboj se Slavií rozhodla až třetí třetina, po druhé výhře v řadě je Dukla osmá

Zatímco pelhřimovský led Dukle příliš nesvědčí, azyl v Jindřichově Hradci funguje výsledkově lépe. V sobotu tým z Vysočiny porazil pražskou Slavii poměrem 5:2 a druhou výhrou v řadě snad zažehnal výsledkovou krizi posledních týdnů.

Vítězství po dvou týdnech. Dukla zlomila nepříznivou sérii, rezervu Pardubic porazila 4:2

Hokejisté Dukly ukončili třízápasovou sérii proher, v rámci 25. kola zdolali na chrudimském ledě rezervu Pardubic 4:2. V tabulce Chance ligy patří týmu z Vysočiny osmá příčka.

Třetí porážka v řadě. Dukla těsně nestačila na Přerov, v tabulce je devátá

Výsledková mizérie Dukly pokračuje. V sobotu prohrála potřetí v řadě, v bojovném a vyrovnaném zápase podlehla silnému Přerovu 1:2. Na "domácím" pelhřimovském ledě nevyhrála už dva měsíce, aktuálně je tým Vysočiny v tabulce devátý.

Dukla podruhé za sebou obdržela šest gólů, po prohře v Kolíně klesla na osmou příčku

Hokejová Dukla si s dobrou formou aktuálně netyká, z posledních sedmi zápasů vyhrála jen dva. Ve středu podruhé v řadě obdržela šest gólů, tentokrát na ledě Kolína, který nakonec vyhrál 6:1. Tým z Vysočiny se tak propadl na osmou příčku...

Dukle derby hrubě nevyšlo, Třebíči podlehla vysoko 2:6. V tabulce je šestá

Dukle "domácí" zápasy v poslední době vůbec nejsou. V neděli nezvládla regionální derby s Třebíčí a konečná vysoká porážka 2:6 je už čtvrtou v řadě před vlastními fanoušky. V tabulce patří Jihlavě šesté místo.

Dukla odčinila poslední porážku, v Sokolově vyhrála 2:1 a je pátá

Gólově nepříliš bohaté utkání 21. kola v Sokolově vyšlo lépe hostující Dukle. Ta dvěma brankami Patrika Miškáře ukořistila vítězství 2:1 a nechala tak zapomenout na dva dny starou porážku s Litoměřicemi. V neúplné tabulce je Jihlava pátá.

Zavřením jihlavského stadionu klesly hokejové Dukle příjmy, žádá proto fanoušky o podporu

Po zavření domovského stadionu klesly hokejové Dukle Jihlava příjmy ze vstupného, proto žádá fanoušky o podporu, například nákupem permanentních vstupenek. Náklady má přitom vyšší, i kvůli zdražení energií a tomu, že hraje své zápasy v první lize...

Army game Dukle moc nesedla. S Litoměřicemi prohrála 2:5 a klesla na šesté místo

Návrat do akce po reprezentační pauze Dukle příliš nevyšel. V pondělním zápase, ve kterém speciálními dresy připomněla Den válečných veteránů, nestačila na Litoměřice. Severočeši od počátku vedli a pohodlně dovedli zápas k výhře 5:2. Jihlava...

Dukla ovládla šlágr kola na Vsetíně, po výhře 2:1 je čtvrtá

Dukla si před reprezentační pauzou spravila chuť měla po dvou porážkách. Těžký úkol porazit rozjetý Vsetín však zvládla. Výhra 2:1 udržela mužstvo z Vysočiny na čtvrté příčce prvoligové tabulky.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.