Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Z jasné záležitosti drama. Nakonec však Vysočina vedoucí Pardubice porazila 3:2

Tohle může být hodně důležité vítězství pro další dění na čele druhé fotbalové ligy. Vysočina totiž v předehrávce 13. kola porazila vedoucí Pardubice 3:2 a v tuto chvíli na ně ztrácí dva body. Do čela se může o víkendu dostat druhá Dukla, pokud zvítězí v Chrudimi.

Jihlava rozhodla třemi góly už v úvodním dějství. Hned dvakrát trefil Jawo. Skóre otevřel ve 3. minutě, když hlavou usměrnil centr mezi tři tyče, ve 30. minutě zase z malého vápna ukončil závar ve vápně Pardubic. O něco pozdějí zvýšil na 3:0 Lacko, který uspěl v akrobatické pozici.

Pardubice ale ručník do ringu nehodily. Tři minuty po pauze snížil Černý, v 73. minutě zkorigoval na rozdíl jediné branky Jeřábek, ale Vysočina už tři body udržela.

FC Vysočina Jihlava - FK Pardubice 3:2 (3:0)

Branky: 3. Jawo, 30. Jawo, 38. Lacko – 48. P. Černý, 73. Jeřábek.

Rozhodčí: Zelinka – Mojžíš, Mikeska. Diváci: 1531.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Mikuš, Tlustý, Tijani, F. Novotný – Lacko, Vaculík (C) – Smejkal, Fortelný (89. Vedral), Zoubele (79. Jakub Rezek) – Jawo (83. Koubek).

FK Pardubice: Šmíd – Prosek, Toml, Šejvl, T. Čelůstka – Jeřábek (C) – Kohút (76. Lee), Sokol (46. Miker), Hlavatý (82. Mužík), Zifčák – P. Černý.

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Pardubice, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, FK Pardubice, FK Dukla Praha, Chrudim, Jakub Rezek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z jasné záležitosti drama. Nakonec však Vysočina vedoucí Pardubice porazila 3:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.