Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Fotbalisté Jihlavy začali přípravu i s obráncem Novým ze Sparty a s asistentem Kameníkem

Fotbalisté Vysočiny Jihlava začali zimní přípravu i s první posilou, kterou je obránce Martin Nový ze Sparty. Do úvodního tréninku se dnes zapojil také lotyšský reprezentant Davis Ikaunieks, jehož podzimní hostování z FK Liepaja po uplatnění opce změnilo vedení jihlavského klubu v přestup. Ze současného kádru chyběl pouze nemocný záložník Lukáš Zoubele.

Trenér Michal Bílek měl k dispozici už také nového asistenta Jana Kameníka, který nahradil slovenského kouče Michala Hippa. Dalšími novými tvářemi byli po návratu z hostování krajní záložník Jakub Fulnek a útočník Tomáš Duba. Z podzimního kádru chyběli útočník Rostislav Šamánek a chorvatský pravý bek Zvonimir Blaič, se kterými Bílek už nepočítá.

„Tento týden bude mít příprava náběhový charakter. V pátek na hráče ještě čekají kondiční testy v Praze. Zatím je v kádru bez nemocného Zoubeleho čtyřiadvacet hráčů, z toho tři brankáři,“ řekl ČTK tiskový mluvčí klubu Miroslav Fuks.

Koncem listopadu vedení klubu zrušilo plánované herní soustředění v Turecku. Přednost dostala domácí příprava na terénech, které čekají jihlavské fotbalisty v jarní části v boji o záchranu. V zimní přípravě má Vysočina na programu osm utkání. Prvním bude příští středu 11. ledna zápas se Znojmem, v generálce na ligu o měsíc později 11. února Jihlava změří síly se Slovanem Liberec.

Autoři | Foto Facebook: FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, AC Sparta Praha, fotbalista, Martin Nový, Jan Kameník, Dāvis Ikaunieks, Lukáš Zoubele, Michal Bílek, Jakub Fulnek, Tomáš Duba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Jihlavy začali přípravu i s obráncem Novým ze Sparty a s asistentem Kameníkem | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.