Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vysočina podlehla Vyškovu 0:1, po prohře s lídrem zůstane ve středu tabulky

Fotbalisté Vysočiny se vítězně po reprezentační pauze do druhé ligy nevrátili. V pátečním souboji s lídrem soutěže z Vyškova si ani jeden z týmů moc šancí nevypracoval, o výsledku tak rozhodl jeden brejk hostů. Po porážce 0:1 zůstává Jihlava ve středu tabulky.

Navzdory tomu, že proti sobě stanuly dva ze tří nejlepších útoků soutěže, fanoušci příliš atraktivní duel nesledovali. Vyškov měl o něco více ze hry, ale šancí poskrovnu. Vysoko nad pálil Metsoko, pokus Kanakimany byl pro změnu zblokován. První střelu na branku pak vyslal Metsoko, ale Mastného nepřekvapil. Na druhé straně směroval Lacko centr na dobře postaveného Selnara, na poslední chvíli ale domácím zkazil obránce.

Po změně stran se po hezkém uvolnění dostal až do vápna nebezpečný Metsoko, nicméně jeho pokus mířil pouze do boční sítě. Domácí pak pěkně sehráli standardní situaci, po závaru v šestnáctce ale žádný z hráčů Jihlavy nedokázal míč dotlačit za záda vyškovského Smejkala. V 75. minutě toho domácí litovali, skvělou nabídku od spoluhráče zužitkoval kdo jiný než Metsoto, který neměl už problém dopravit míč do prázdné jihlavské brány. Vysočina se pokusila o vyrovnání, ale Lackova rána příliš nebezpečná nebyla.

FC Vysočina Jihlava - MFK Vyškov 0:1 (0:0)

Branka: 75. Metsoko.

Rozhodčí: Machálek – Arnošt, Šafránková. Diváci: 527.

FC Vysočina: Mastný – Svoboda, Vedral, Piško, Farka – Tureček (83. Shudeiwa), A. Pešek – Selnar (60. Ogiomade), Lacko, Franěk (90. Chytrý) – Tall (60. Fila).

Vyškov: Stejskal – Ilko, F.Štěpánek, Sylla, Němeček (76. Kamara) – Eneme (88. Červeň), Mafwenta – Kanakimana (60. Souaré), Lahodný (60. Vintr), Diallo – Metsoko (88. Coulibaly).

Ohodnoť článek

Foto Zuzana Javůrková, FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vyškov, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina podlehla Vyškovu 0:1, po prohře s lídrem zůstane ve středu tabulky | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.