Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Výkon slušný, produktivita mizerná. Vysočina gólem ze závěru utkání podlehla Příbrami, starostí se záchranou neubývá

Velkou daň za svoji slabou produktivitu v pátek večer zaplatila fotbalová Vysočina. Ta proti Příbrami vedla, měla i další šance, ale soupeř v závěru zápasu dokonal obrat na 1:2. Jihlava zůstává třináctá s pouze malým náskokem na záchranu. Do konce druhé ligy zbývají dvě kola.

Vysočina v důležité bitvě začala aktivně, v první velké šanci se zjevil Araujo-Wilson, ale nezakončil podle svých představ. Lépe se ve 25. minutě vedlo Křehlíkovi, který si ve vápně zpracoval přihrávku Fily a z otočky otevřel skóre. Příbram odpověděla před poločasem. Nejprve její brance předcházel ofsajd, ve 45. minutě však Wágner usměrnil Zeronikův centr za záda Soukupa v souladu s pravidly - 1:1.

Po opatrném začátku druhé půle převzala otěže hry opět Vysočina. Vidět byl hlavně Araujo-Wilson, jehož centr se snesl na příbramské břevno, další dva jeho pokusy byly nedůrazné. Velkou šanci na skórování měl pak domácí Ogiomade, v samostatném úniku však přestřelil. Jihlavskou nemohoucnost v ofenzívě potrestal v 89. minutě opět Wágner, který obešel brankáře a pohodlně upravil na 1:2. V závěru mohl remízu zařídit Křišťál, jeho střelu však z brankové čáry vykopl příbramská obránce.  

FC Vysočina Jihlava - FC Viagem Příbram 1:2 (1:1)

Branky: 24. Křehlík – 45. Wágner, 88. Wágner.

Rozhodčí: Batík – Dresler, Mikeska. Diváci: 674.

Jihlava: Soukup – T. Svoboda, Vedral, Gabriel (90. Piško), Křišťál – Tureček (84. Vítek), Lacko (C) – Křehlík (89. Šancl), Selnar, L. Fila (46. Ogiomade) – Araujo-Wilson (60. Tall).

Příbram: Smrkovský – Antwi (55. Petrák), Fišl, Dudl – Jahić, Čejka (61. Anih), J. Jeřábek, Vokřínek (86. Schindler), Youssef (86. Mašek) – Wágner (C), Zeronik.

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Příbram, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výkon slušný, produktivita mizerná. Vysočina gólem ze závěru utkání podlehla Příbrami, starostí se záchranou neubývá | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.