Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tříbodová premiéra trenéra Oulehly. Vysočina ovládla záchranářský souboj s Třincem, porazila ho 2:1

Po čtyřech porážkách v řadě se podařilo fotbalové Vysočině bodovat. Výhra nemohla přijít v lepší chvíli, výsledkem 2:1 porazila Třinec, tedy další tým, který uvízl v suterénu tabulky. Tři body a posun na 12. příčku druholigové tabulky jistě těší i nového trenéra Davida Oulehlu.

V prvním dějství působili aktivněji hosté z Třince, ale měli problém dostat se do vápna soupeře, a tak zkoušeli štěstí spíše z dálky. Zkoušel to Holík, poté zkrotil nebezpečný centr fomácí Jágrik. Ke konci poločasu o sobě dali vědět i domácí, od Selnarova kolene se míč odrazil do břevna,  Ve 22. minutě musel jeden takový pokus zastavit Adam Jágrik. Před poločasovou pauzou si 23letý gólman Jihlavy podobný zákrok připsal už jen jednou, o chvilku později střílel pohotově, avšak nepřesně Svoboda.

Krátce po obrátce otřel po rohu balon o tyč domácí Šimon Gabriel. Skóre otevřela v 56. minutě Jihlava po pěkné akci Křišťála, Křehlíkově nahrávce a bezproblémovém zkončení Arauja-Wilsona.  jenž uklidil míč do sítě. O šest minut později bylo na Vysočině ještě veseleji, když se po sérii hlaviček k míči dostal osamocený Selnar a lehce přehodil brankáře hostů. Třinec ale vzápětí snížil, když svou šanci proměnil pohotový Holík. Ke konci zápasu se hrálo nahoru-dolů, více možností měli asi domácí, ale další branka už nepadla.

FC Vysočina Jihlava - FK Třinec 2:1 (0:0)

Góly: 56. Araujo-Wilson, 62. Selnar – 64. Holík.

Rozhodčí: Nehasil – Hurych, Líkař.

Vysočina: Jágrik – T.Svoboda, Vedral, Gabriel, Křišťál – Lacko, Tureček – Křehlík (90+3. Šancl), Selnar (66. Zoubele), Záhradník (52. L. Fila) – Araujo-Wilson. 

Třinec: Adamuška – Foltyn, Brak, Straňák, Slaninka (86. Tandara) – Omasta, Gembický, Machuča, Hrdlička, Samiec (75. Turyna) – Holík. 

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Třinec, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tříbodová premiéra trenéra Oulehly. Vysočina ovládla záchranářský souboj s Třincem, porazila ho 2:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.