Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jihlava prohrála s Varnsdorfem 2:1 a propadá se do středu tabulky

Po velmi slušném startu do sezóny nastal výsledkový propad. Fotbalová Vysočina si v páteční předehrávce připsala už třetí prohru v řadě, Varnsdorfu podlehla na domácí půdě 2:1. V tabulce je Jihlava šestá, ale všechny ostatní zápasy 9. kola se ještě budou hrát.

V úvodu utkání bylo utkání vyrovnané a na větší šance si diváci museli počkat. Zajímavá byla po půlhodině příležitost hostujícího Richtera, hlavičkou však Jágrika nepřekonal. Lépe se hostům dařilo ve 38. minutě, kdy Dordič proměnil pokutový kop nařízený za předchozí faul na svoji osobu. Ještě do poločasu se dokázala Jihlava vezpřít - nejprve měl vyrovnání na hlavě Araujo-Wilson, ale fanoušky rozradostnil až Šimon Gabriel, který patičkou prodloužil střílený centr ze strany - 1:1.

Varnsdorf si vzal vedení pět minut po přestávce, Schön dostal míč opět na Dordiče, který si sám před brankářem poradil bez problémů. Poté měli domácí více ze hry, ale do zformovaného obranného bloku soupeře se dostávala složitě. Za asi největší šanci považujme ránu Selnara, která jen těsně minula branku Severočechů. Naopak stvrzenku na výhru hostů mohl přidat Tanko, ve své velké šanci ale selhal.   

FC Vysočina Jihlava - FK Varnsdorf 1:2 (1:1)

Góly: 45. Gabriel – 38. (pen.) a 50. Dordić.

Rozhodčí: Zaoral - Ratajová, Cichra. Diváci: 502.

FC Vysočina: Jágrik – Křišťál (46. Ogiomade), Vedral, Gabriel, Svoboda – Lacko, Tureček (79. Shudeiwa) – Křivánek (62. Tall), Selnar, Peřina – Araujo-Wilson (79. Filla).

Varnsdorf: Vaňák – Richter, Kubista, Kouřil, Radosta – Bláha, Kříž (85. Rudnytskyy) – Samko (64. Tanko), Ondráček (73. Michal), Dordić – Schön (73. Ludvíček). 

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FK Varnsdorf, Šimon Gabriel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava prohrála s Varnsdorfem 2:1 a propadá se do středu tabulky | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.