Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Hrubá chyba znamenala ztrátu bodů, Vysočina prohrála s Opavou 0:1

Nedělní bitva o čelo druholigové tabulky nedopadla pro domácí Jihlavu dobře, jedinou branku zápasu si po hodině hry připsali Opavané. Po druhé letošní prohře patří Jihlavě třetí příčka.

Nedělní zápas přinesl vyrovnanou a bojovnou podívanou. Hosté měli o něco lepší vstup do zápasu, jako první zahrozil Šigut. Na druhé straně o sobě dal vědět Vedral, ale taktéž střílel nepřesně. Poté Jihlavané na poslední chvíli odkopávali před Helebrandem, domácí Zoubele to zas zkoušel patičkou, ale ani ta nebyla úspěšná podobně jako Vedralova hlavička před poločasovou pauzou.

Začátek druhé půle zastihl v lepší pohodě Vysočinu, po dvou pokusech nad měl ke gólu nejblíže Peřina, ale po pěkné akci zamířil jen do tyče. Slezané byli efektivnější, zvlášť když jim pomohla domácí obrana. V 60. minutě hrubě chyboval Gabriel a nabídl snadnou pozici Kramářovi, který otevřel skóre utkání. Jihlavané se tlačili do zakončení, Opava však zkušeně čekala na brejkové situace. Právě Kramář mohl zvýšit, skvěle však zasáhl Jágrik, který se vyznamenal i při další šanci soupeře. Bod mohl v samotném závěru vystřelit Křišťál, jeho rána však mířila těsně mimo. 

FC Vysočina Jihlava - SFC Opava 0:1 (0:0)

Góly: 60. Kramář.

Rozhodčí: Volek - Hurych, Lakomý. Diváci: 750.

Vysočina: Jágrik – Křišťál, Gabriel (86. Christodoulou), Vedral, T. Svoboda – Tureček, Shudeiwa – Křivánek (65. Ogiomade), Selnar (73. Lacko), Peřina (65. L. Fila) – Zoubele (46. Tall). Náhradníci: Soukup – Vítek.

Opava: Lasák – Helebrand, Bílek (31. Šcudla), Janoščín (C), Kadlec – Haitl, Rychlý, Macháček, Šigut, Kramář (90+1. Doleček) – Rataj (73. Janjuš).

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Opava, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, SFC Opava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrubá chyba znamenala ztrátu bodů, Vysočina prohrála s Opavou 0:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.