Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V zajímavém zápase Vysočina udolala Žižkov 3:2, patří jí deváté místo tabulky

Sérii zápasů s bodovým ziskem protáhla Vysočina na pět. Na poslední remízy navázali jihlavští fotbalisté cennou páteční výhrou 3:2 nad Žižkovem. V neúplné tabulce patří Vysočině deváté místo, na záchranu má aktuálně náskok osmi bodů.

Žižkov měl zpočátku více ze hry, po půhodině se však začala karta obracet. Nejprve trefil Červ břevno, první branku Vysočiny tak vstřelil až Arroyo po pěkné přihrávce Lacka. O deset minut později byl ve vápně faulován Vedral, následnou penaltu s přehledem proměnil Červ. Jihlavské nadšení však ještě před přestávkou zmírnil hostující Diviš přesně hlavičkující po rohovém kopu - 2:1.

Po změně stran Žižkov vyrovnal, když brankáře nadvakrát překonal exjihlavský Zoubele. Domácí to ale vybičovalo k větší aktivitě, která byla odměněna v 65. minutě - Křišťál hlavou prodloužil Patrákův centr a Selnar napálil míč přesně k tyči. V honbě za vyrovnáním nechávali hosté okénka v obraně, a tak definitivní pojistku mohl přidat Ritter nebo Křivánek, leč neúspěšně. A protože ani Pražané svoje možnosti nevyužili, dopadl zápas šťastněji pro tým z Vysočiny. 

FC Vysočina Jihlava - FK Viktoria Žižkov 3:2 (2:1)

Góly: 33. Arroyo, 43. Červ (pen.), 65. Selnar – 45. Jaroslav Diviš, 56. Zoubele.

Rozhodčí: Zelinka – Kotalík, Volf.

FC Vysočina: Číž – T. Svoboda, Křišťál, T. Vlček, Peřina – Lacko (C), Červ (83. Shudeiwa) – Arroyo (79. Ritter), Patrák (90. Klobása), Selnar (79. Křivánek) – Vedral.

Žižkov: Švenger (C) – Řezáč, Žežulka (82. Hušek), Pudil, Muleme – Sixta, Zoubele (77. Ahamada) – Nabijev (60. Petrlák), D. Richter (46. Mashike Sukisa), Auer – Jaroslav Diviš (77. Bazal).

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Žižkov, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, FK Viktoria Žižkov, Jaroslav Diviš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V zajímavém zápase Vysočina udolala Žižkov 3:2, patří jí deváté místo tabulky | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.