Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Osmnáctiletý řidič nevybral zatáčku, dostal smyk a narazil do stromu. Po střetu kus auta chyběl

K vážné dopravní nehodě, při níž se zranili dva lidé, došlo v neděli 25. února před 10. hodinou v katastru obce Martinice u Velkého Meziříčí. Řidič BMW jel zřejmě rychle, v zatáčce dostal smyk a narazil do stromu. Po tomto střetu se odtrhla přední část vozidla.

„Osmnáctiletý řidič jedoucí s osobním vozidlem BMW od křižovatky mezi obcemi Velké Meziříčí a Mostiště směrem k obci Martinice zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti po projetí zatáčky dostal s vozidlem smyk, který nezvládl, s vozidlem přejel do protisměrné části komunikace, následně na levou krajnici, kde vozidlo sjelo do silničního příkopu a narazilo do vzrostlého listnatého stromu. Po střetu došlo k odtržení přední části vozidla a zbytek vozidla se převrátil na střechu," popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

V jihlavské nemocnici skončil řidič i jeho spolujezdec, oba totiž utrpěli zranění. Přivolaní policisté provedli u řidiče test na alkohol, měl negativní výsledek. 

Hmotná škoda, která při nehodě vznikla, byla vyčíslena zhruba na 50 tisíc korun. „Dopravní nehodu šetříme," dodala Kroutilová. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, strom, zranění, smyk, řidič, Martinice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctiletý řidič nevybral zatáčku, dostal smyk a narazil do stromu. Po střetu kus auta chyběl | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.