Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič v Třebíči srazil třináctiletou dívku a ujel, pomohla jí žena na ulici. Policie teď hledá důležité svědky

Záchranné složky vyjížděly v úterý 16. ledna k dopravní nehodě, při které osobní auto srazilo nezletilou chodkyni. A policisté se nyní obrací na veřejnost s tím, že by potřebovali mluvit s důležitými svědky. Hledají také řidiče, který dívku srazil a od nehody ujel.

Nehoda se stala mezi 17. a 18. hodinou v Třebíči v ulici Čeloudova. Silnici zde přecházela třináctiletá dívka. „V prostoru křižovatky s ulicí Kubišova projíždělo vozidlo, jehož řidič odbočoval z ulice Kubišova na ulici Čeloudova, a došlo ke střetu s chodkyní. Dívka po nárazu upadla na vozovku. Řidič z místa dopravní nehody odjel. Dívce poskytla pomoc náhodná žena a poté chodkyně odešla domů. Následně vyhledala v doprovodu rodičů lékařské ošetření v třebíčské nemocnici,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Nehodou se začala zabývat policie. A nyní se obrací na ženu, která zraněné dívce po nehodě pomáhala, aby se přihlásila na lince 158. „Policisté uvítají také svědectví dalších osob, které střet vozidla s dívkou viděly, a mohly by tak poskytnout informace k dopravní nehodě nebo směřující k vypátrání vozidla či řidiče. Vyzýváme také řidiče vozidla, který se s chodkyní střetl, aby se přihlásil na tísňové lince,“ vyzvala mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, střet, chodkyně, řidič, incident, zranění, svědek, policie, Třebíč

Řidič v Třebíči srazil třináctiletou dívku a ujel, pomohla jí žena na ulici. Policie teď hledá důležité svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.