Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jihlavský podnik navštívil recidivista, z tašky ukradl peněženku. Policie ho po chvilce našla

Jen krátce trvalo jihlavským policistům pátrání po zloději peněženky, který se přišel obohatit do zábavního podniku v Úzké ulici v Jihlavě. Jak později policisté zjistili, šlo o recidivistu, který má za sebou i pobyt ve vězení.

Ke krádeži došlo ve středu 13. září před třetí hodinou v noci. „Pachatel přišel do podniku, kde odcizil peněženku, která vypadla poškozenému z tašky, kterou měl zavěšenou na židli. Pachatel poté s odcizenou peněženkou, ve které byla finanční hotovost a osobní doklady, odešel z podniku. Přivolaní policisté začali po podezřelém muži pátrat. V krátké době se jim ho podařilo nalézt v jiném zábavním podniku na Jihlavsku,“ sdělila k případu policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Jak dodala, šlo o třicetiletého muže, který byl již v minulosti za majetkovou trestnou činnost soudně trestán, za sebou má i pobyt za mřížemi. Policisté podezřelého muže zadrželi a odvezli na oddělení.

„Policejní inspektor mu sdělil podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, peněženka, vězení, recidivista, podnik, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský podnik navštívil recidivista, z tašky ukradl peněženku. Policie ho po chvilce našla | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.