Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V kraji se od rána stalo 13 nehod. V centru Jihlavy se srazila dvě auta, v Pelhřimovské ulici bourali tři řidiči

, aktualizováno 2. února 2023, 10:53

Dopravní situace v kraji se po nočním intenzivním sněžení zklidnila, přesto musí být řidiči i nadále opatrní. Podle informací od policie byl od dnešní páté hodiny ranní nutný zásah u 13 dopravních nehod. Z toho dvě se aktuálně staly v krajském městě Vysočiny.

„Aktuálně zasahujeme u dopravní nehody na křižovatce ulic Znojemská a Brtnická v Jihlavě, ke došlo ke střetu dvou vozidel. Při dopravní nehodě došlo ke zranění jedné osoby. Provoz v místě nehody řídí policisté. Další dopravní nehoda je na ulici Pelhřimovská v místě sjezdu z jihlavského obchvatu, kde se střetla tři osobní vozidla. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob," informovala dnes dopoledne Michaela Lébrová, mluvčí policistů. 

Jak dodala, v této chvíli policie nemá hlášené výrazné komplikace se sjízdností silnic v Kraji Vysočina, ale i nadále je nutné dbát zvýšené opatrnosti a aktuálnímu počasí přizpůsobit styl a rychlost jízdy.

Horké chvíle zažívali řidiči, ale i záchranné složky ve středu večer, kdy kolem 22. hodiny do našeho kraje dorazila intenzivní sněhová bouře. Padaly stromy na komunikace, na mnoha silnicích uvízly kvůli nově napadanému sněhu a nárazovému větru kamiony. 

Dálniční policisté z Velkého Beranova mají za sebou hodně náročnou službu. Tu včera strávili v extrémních klimatických podmínkách na dálnici D1, na které se v noci na Vysočině opakovaně zcela zastavil provoz. Služba policistům neskončila s...

Nejhorší situace panovala na dálnici D1, kde v úseku Vysočiny byly ve stejnou chvíli zavřeny oba směry - tedy na Prahu i na Brno. Plně průjezdná byla dálnice až před třetí hodinou ranní. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, počasí, zranění, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kraji se od rána stalo 13 nehod. V centru Jihlavy se srazila dvě auta, v Pelhřimovské ulici bourali tři řidiči | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.