Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie hledá třináctiletou Terezu, v pondělí večer nepřišla v domluvený čas domů. Nevíte o ní něco?

Kriminalisté hledají třináctiletou Terezu Kumštárovou, která nepřišla v domluvenou dobu domů. Bydliště má v Humpolci. Rodina ji hledá od včerejšího večera. Policie žádá veřejnost, která by mohla s pátráním také pomoci.

„Třináctiletá dívka byla viděna naposledy v pondělí, 19. září, kolem osmnácté hodiny, když odcházela z místa bydliště v Humpolci. Domů se měla vrátit ve večerních hodinách. Když ve stanovenou dobu dívka nepřišla, začala ji rodina ihned hledat. Když rodina vyčerpala všechny svoje možnosti, obrátila se s žádostí o pomoc na policii. Policisté začali okamžitě po přijetí oznámení po pohřešované dívce pátrat,“ sdělila novinářům dnes dopoledne Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Tereza Kumštárová

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, štíhlé postavy. Dívka má dlouhé tmavé vlasy, asi po lopatky, které nosí rozpuštěné. Na sobě měla při odchodu z domu černé tepláky značky Adidas s bílými pruhy po stranách, černou chlupatou mikinu s kapucí se zapínáním na zip a bílé tenisky.

Po třináctileté Tereze bylo ihned vyhlášeno celostátní pátrání. Hlídky hledají na všech místech, která dívka navštěvuje. Hledají také ve zdravotnických zařízeních. „Po dívce policisté pátrali i u kamarádů a hledali ji i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Lébrová.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři , , | Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, policie, hlídka, veřejnost, Tereza Kumštárová, Humpolec, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá třináctiletou Terezu, v pondělí večer nepřišla v domluvený čas domů. Nevíte o ní něco? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.