Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Dozvuky tragédie na I/23. Střet v protisměru nepřežil řidič ve Felicii, další tři lidé se zranili

Na silnicích Vysočiny vyhasl další lidský život. Dopravní nehoda, při níž se střetla dvě osobní auta, se stala osudnou devěsedmdesátiletému řidiči ve Felicii. Tragédie se stala v úterý před 19. hodinou. Policie dnes ráno přišla s dalšími informacemi.

Tragédie se odehrála na silnici I/23 ve směru od Třebíče na Vladislav. „Řidič vozidla Škoda Felicia přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměrné části komunikace, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Kia Sorento. Devětasedmdesátiletý řidič osobního vozidla Škoda utrpěl při dopravní nehodě těžká zranění, kterým na místě podlehl," popsala Michaela Lébrová, mluvčí policistů. 

Mozkové příhody, komplikace po bodnutí hmyzem. Záchranáři na Vysočině mají za sebou rekordně náročné léto

Krajští záchranáři mají za sebou od vzniku jednotné Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, tedy od 1. července 2004, rekordně náročné letní prázdniny. Během letošního července a srpna byli vysláni do terénu k téměř devíti tisícům případů.

K události byly vyslány tři posádky záchranářů z Třebíče. „Jednu osobu již nebylo možné zachránit a přes maximální úsilí našich zdravotníků svým vážným zraněním na místě podlehla. Další tři osoby, které utrpěly zranění lehčího charakteru, jsme po ošetření z místa nehody sanitkami převezli do nemocnice v Třebíči," doplnil za krajskou záchranku její mluvčí Petr Janáček.

Tragická bilance. Při nehodách na Vysočině v prázdninových měsících zemřeli jako loni dva lidé

O letních prázdninách zemřeli při dopravních nehodách v Kraji Vysočina stejně jako před rokem dva lidé. Obě oběti si vyžádaly nehody, které se staly v srpnu. Od začátku roku zahynulo na silnicích v kraji 20 lidí.

Mluvčí policie Lébrová doplnila, že zmínění tři zranění byli z osobního auta Kia. „Příčiny a okolnosti dopravní nehody prověřujeme," řekla Lébrová. 

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, tragédie, neštěstí, úmrtí, I/23, Třebíč, Vladislav, Škoda Felicia, dopravní nehoda, Kraj Vysočina, úraz, Kia Sorento, Nemocnice Třebíč, Kia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dozvuky tragédie na I/23. Střet v protisměru nepřežil řidič ve Felicii, další tři lidé se zranili | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.