Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidička osobáku přehlédla značku a nedala přednost motocyklistovi, havárie si vyžádala tři zraněné

Zřejmě nepozornost stála za dopravní nehodou, která se stala v sobotu podvečer na Třebíčsku. Řidička osobního vozidla nedala přednost motocyklistovi, následná kolize si vyžádala tři zraněné a hmotnou škodu 200 tisíc korun.

K dopravní nehodě došlo v sobotu 11. června patnáct minut po osmnácté hodině večer na silnici II/152 mezi obcemi Slavětice a Jamolice na Třebíčsku v prostoru čtyřramenné křižovatky se silnicí II/392 v katastru obce Dukovany.

„Jednatřicetiletá řidička jela s vozidlem Škoda Rapid po vedlejší silnici ve směru od Mohelna, vjela do křižovatky a zřejmě nerespektovala svislou dopravní značkou „dej přednost v jízdě“,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková. Při jízdě křižovatkou v přímém směru k obci Dukovany zřejmě přehlédla motocyklistu a nedala přednost v jízdě tomuto motocyklistovi, který jel s motocyklem Yamaha po hlavní silnici ve směru od obce Slavětice k obci Jamolice.

Došlo ke střetu vozidla Škoda Rapid s motocyklem Yamaha. Při dopravní nehodě se motocyklista lehce zranil a byl po ošetření ponechán na místě dopravní nehody. „Dále došlo ke zranění spolujezdkyně jedoucí na motocyklu Yamaha a dále ke zranění nezletilého spolujedoucího, který seděl na zadním sedadle připoutaný v dětské autosedačce ve vozidle Škoda Rapid,“ doplnila Čírtková. Oba převezeni vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Třebíči. K jinému zranění osob při dopravní nehodě nedošlo.

Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na zúčastněných vozidlech v celkové výši 200 tisíc korun. Policisté provedli u řidičů vozidel dechové zkoušky s negativními výsledky.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, Třebíčsko, dopravní nehoda, okres Třebíč, Yamaha, Škoda Rapid, motocykl, úraz, Jamolice, Dukovany, Slavětice, Nemocnice Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička osobáku přehlédla značku a nedala přednost motocyklistovi, havárie si vyžádala tři zraněné | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.