Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Záchranáři na Vysočině měli náročný víkend. Zasahovali u několika vážných nehod, jeden člověk zemřel

Záchranáři od pátečního odpoledne do dnešního rána zasahovali hned u několika vážných dopravních nehod. Jedna událost měla, bohužel, fatální následky. Během transportu zemřel ve vrtulníku řidič, kterému byla osudná nedělní nehoda u Jersína na Jihlavsku.

Jednou z vážných nehode byla páteční srážka motocyklisty s dodávkou v Třebíči, při které utrpěl řidič skútru vážná zranění a musel být letecky transportován do specializovaného zdravotnického zařízení. „V pátek večer, krátce před dvacátou hodinou, pak vyjížděli zdravotníci k nehodě osobního auta na Havlíčkobrodsku. U obce Věž zůstal ve voze zaklíněný řidič a po vyproštění hasiči byl převezen s podezřením na těžká zranění do traumacentra," jmenuje Petr Janáček, mluvčí krajských záchranářů.

Dopravní nehody zaměstnaly záchranáře v našem kraji také v neděli 28. února. Dvě lehká a jedno těžké zranění si krátce po půl třetí odpoledne vyžádal střet dvou osobních aut u Radostína na Žďársku. Z místa nehody odvezli zdravotníci dvě osoby do nemocnice na Vysočině a jednoho pacienta transportoval vrtulník na mimokrajské specializované pracoviště.

„O dvě hodiny později zasahovaly jihlavské posádky záchranářů u tragické dopravní nehody u Jersína na Jihlavsku. Ošetřili řidiče osobního vozu, kterého v kritickém stavu letecky transportovali do traumacentra. Zranění bohužel byla natolik vážná, že jim pacient během převozu do nemocnice podlehl," sdělil Petr Janáček.

Řidiči byla podvečerní havárie u Jersína osudná, zemřel ve vrtulníku záchranné služby

K tragické dopravní nehodě došlo dneska podvečer u Jersína na Jihlavsku. Šestačtyřicetiletý řidič zde nezvládl řízení svého osobního auta a havaroval. Jeho staví byl natolik vážný, že byl transportován vrtulníkem. V něm však svým zraněním podlehl.

K poslední události došlo dnes krátce po třetí hodině ráno v Havlíčkově Brodě. Z kamionu, který se po nehodě převrátil na bok, vyprostili hasiči vážně zraněného řidiče, který byl po nezbytném ošetření transportován lékařskou posádkou do nemocnice.

Ohodnoť článek

Foto ZZS Kraje Vysočina / Facebook

Štítky záchranáři, nehoda, víkend, úmrtí, zásah, Vysočina, Kraj Vysočina, havárie, úraz, okres Jihlava, Jersín, nemocnice, Třebíč, okres Havlíčkův Brod, okres Žďár nad Sázavou, Radostín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranáři na Vysočině měli náročný víkend. Zasahovali u několika vážných nehod, jeden člověk zemřel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.