Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bloudění Černými lesy opět slibuje skvělý zážitek. Do konce registrací zbývají čtyři dny

Již za čtyři dny končí registrace na ojedinělý závod v noční přírodě, tzv. Bloudění. Tato outdoorová akce, která kombinuje orientační schopnosti a plnění různých úkolů na kontrolních místech, se odehraje v pátek 13. května v lokalitě Černých lesů nedaleko Brtnice.

Bloudění Černými lesy je pochod noční krajinou, na jehož začátku jsou zbloudilci odvezeni na neznámé místo. Tam musí určit svoji polohu a dle mapy a buzoly naplánovat trasu svého putování přes kontrolní body, kde plní rozličné úkoly. 

Organizátorem akce je Dům dětí a mládeže Jihlava, jehož základna - hájenka poslouží jako výchozí místo pro noční putování. Doprava na místo konání je individuální, kvůli velmi omezeným kapacitám na parkování se doporučuje možnost příjezdu autobusem do Brtnice (2 km) nebo vlakem do Bransouz (4 km). 

Soutěžní týmy se skládají ze dvou až pěti členů. Mají možnost si vybrat ze dvou tras 15 a 20 kilometrů. Závodníci by neměli opomenout si s sebou vzít mapu, buzolu, tužku, papír, šátek, baterku, doklad totožnosti a dostatek jídla na noční bloudění. Pokud bude zájem, lze přespat v cíli. 

Pokud si nechcete nechat ujít jedinečnou akci plnou zajímavých zážitků a dobré nálady, neváhejte a do 30. dubna přihlaštu svůj tým na mailovou adresu bloudeni.cernymi.lesy@gmail.com. Více informací naleznete zde.      

Foto Facebook Bloudění Černými lesy

Štítky les, Brtnice, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bloudění Černými lesy opět slibuje skvělý zážitek. Do konce registrací zbývají čtyři dny | Život a styl | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.