Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Mise: perfektní tričko na jaro

PR článek

Jaro je tady a vy ještě nemáte vybraná trendy trika do stylových outfitů? Nevadí! Na následujících řádcích se podíváme na to, jaké modely triček v letošní sezóně pofrčí. Mrkneme se nejen na módní typy triček, ale také na jejich střihy, materiál, barvy a na vzory. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi!

Jaké modely triček budou letos na jaře in?

V letošní sezóně budou v kurzu zejména volnější modely triček. Tady se zaměřte na kousky v regular fit či v relaxed fit střihu. In bude také oversize móda. Střih trička můžete volit i s ohledem na typ vaší postavy. Pro ženy a muže s vypracovanou postavou jsou jako stvořené i crop topy nebo dámská a pánská trika v slim fit provedení. V módě budou letos i trika s potiskem. Samotný potisk může mít mnoho podob. Trendy bude malé logo vaší oblíbené značky, ale i triko s celoplošným potiskem. Opět se řiďte tím, co je blízké vašemu vkusu. K triku s potiskem si můžete na jaře obléci např. i cargo kalhoty dámské. Ty mají praktické kapsy a společně s tričkem utvoří dokonalý ležérní nebo sportovní outfit. Bude záležet také na doplňcích, které do outfitu zakomponujete. Zaměříme-li se na typ výstřihu, bude dobrou volbou kulatý a také ten s výstřihem do V. Ten opticky protáhne vaši šíji. V módě lze skvěle čarovat, jen je třeba znát triky.

Které barvy vám budou na jaře slušet na trendy tričkách?

Letos mohou ženy i muži vsadit na přírodní a na pastelové tóny barev. Modré, hnědé i zelené tričko tak bude letos perfektní volbou. Vsadit můžete samozřejmě i na černou a na bílou klasiku. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Navíc tato trika lehce zakomponujete i do tzv. kapsulových šatníků. Vsadit můžete např. na černý crop top, který doplníte pestrobarevnými kalhotami nebo sukní se vzory a s motivy. In budou ty zvířecí a abstraktní. Na jaře pak lze volit i květy. I na jarním tričku pro ženy a pro muže se mohou objevit i módní zmíněné vzory nebo motivy. K takovému triku však zvolte do outfitu už jen jednobarevný spodní díl. I v módě totiž platí pravidlo, které říká, že méně znamená mnohdy více. Budete-li se řídit výše zmíněným heslem, nešlápnete s výběrem trika do jarního outfitu rozhodně vedle.

Z jakého materiálu vybírat tričko na jaro?

Do jarní sezóny můžete vykročit s trendy trikem z přírodních materiálů. Dámská i pánská trička, která jsou vyrobená z přírodních tkanin, mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní a odolná, ale také jsou příjemná na dotek. V neposlední řadě jsou tato trička i tzv. udržitelná. Udržitelnost není cizí velkým módním světovým značkám. Dámy i pánové tak mají z čeho vybírat. Dobrým řešením budou na jaře např. trička dámské Croppze 100% bavlny. Někdy se do bavlněných triček přidává i elastan. Ten totiž zaručí, že budou trička patřičně pružná a poddajná. Do teplejšího počasí mohou ženy volit i trika s průstřihy. Ty se mohou objevit nejen v dekoltu, ale také v oblasti ramen nebo v oblasti boků. Tyto kousky už jsou tu pro odvážnější z vás. Na stylová bavlněná trika na neformální příležitosti se můžete podívat i zde: https://www.cropp.com/cz/cz/zena/obleceni/tricka-topy. Tady si přijde na své každý milovník módy.

Ohodnoť článek

Štítky jaro, móda, trend, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mise: perfektní tričko na jaro | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.