Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Šněrovací kotníkové boty ve stylu rock - jak je kombinovat, aby jste vypadaly stylově

PR článek

V módním světě, kde styl odráží osobnost, se objevuje trend kombinující odvahu s elegancí. Svůdné, nedbale nadýchané účesy spolu s dramatickými očními linkami a koženým oblečením, obohaceným o prvky jako cvoky a zipy, poutají pozornost na první pohled. V srdci tohoto stylu bije pulzující energie rafinovaných kotníkových šněrovacích bot, které symbolizují nadčasovou rebélii. V tomto článku se dozvíte, jak můžete tento jedinečný doplněk zařadit do svého šatníku tak, aby si zachoval svou rockovou duši, zároveň se harmonicky vmísil do vašeho osobního stylu.

Kde se vzaly tyto stylové botky?

Byla sedmdesátá léta dvacátého století a rock dominoval hudební scéně. Hudebníci se stávali ikonickými představiteli provokativního stylu, který upoutal pozornost každého. 

Není tedy překvapivé, že i geniální módní návrháři si všimli tohoto nepřehlédnutelného vzhledu a transformovali tento styl na módní trend.

A tak se zrodil na první pohled neodolatelný styl, ve kterém každý milovník módy nalezne ten pravý prvek, který oživí a obohatí jeho individualitu ve světě módy. Dnes se zaměříme na populární kotníkové šněrovací boty, které jsou v současnosti snadno dostupné jak online, tak v kamenných obchodech značky CCC.

Stylová versatilita: od "casual" po "glam rock"

I když tyto boty vynikají svým extravagantním designem, stávají se univerzálním doplňkem šatníku díky své adaptabilitě. Rockové šněrovací boty dodávají charakter i nejjednodušším outfitům a nabízejí širokou škálu stylů a materiálů. Dostupné u značek jako CCC, vyniknou v jakémkoliv stylu a obohatí každý outfit.

Stylové kombinace, které sluší kotníkovým šněrovacím botám

Pro casual styl postačí kombinace jednoduchého trička nebo svetru s legínami či džínami. Při tvorbě rockového vzhledu oživte outfit roztrhanými džínami a koženou bundou. Pro elegantnější příležitosti jsou ideální midi nebo maxi šaty, doplněné o šperky a kabelku. Bohémský styl pak vynikne s oblíbenými oversized šaty. Grunge styl dosáhnete výběrem oversize triček a kalhot, doplněných o kotníkové boty a flanelovou košili, což vytváří trendy outfit. Glam rock, zbožňovaný trend ovlivněný romantismem, kombinuje koženou bundu nebo kalhoty, úzké džíny, trička s potiskem, výrazné šperky a kabelky pro nezapomenutelný vzhled, přičemž nafoukaná tylová sukně a kožená bunda rafinovaně vytáhnou křivky postavy. Minimalistický stylzase získáte sladěním bot s monochromatickými kousky oblečení a minimalistickým příslušenstvím, čímž vytvoříte sofistikovaný, ale jednoduchý design.

Jednoduché spojení na každou příležitost

Kotníkové šněrovací boty skvěle doplňují jak džíny, kde zvýrazňují siluetu, tak šaty, vytvářející odvážný vzhled. Ideální jsou i k letním kraťasům a sukni, stejně jako k legínám nebo punčocháčům pro chladnější dny. Vrstvení s dlouhými kabáty nebo svetry přidává outfitu hloubku.Tyto boty jsou tak univerzální a stávají se nedílnou součástí šatníku pro různé příležitosti.

Péče o boty: klíč k dokonalému vzhledu

Kotníkové šněrovací boty jsou v módním světě jako rocková legenda –  nezapomenutelná a plná charakteru. Připomínají nesmrtelné hity, které nikdy nevyjdou z módy. Aby jejich životnost byla stejně dlouhá jako u slavných rockových kapel a zpěváků, je důležité o ně správně pečovat. Základem je výběr bot od renomovaných značek jako je CCC, kde je kvalita téměř zaručena. Správná údržba materiálu, což může být kůže nebo koženka, vyžaduje pravidelné čištění a impregnaci, což je klíčem k tomu, aby boty dlouhodobě vypadaly dobře. Milovníci bot by měli střídat různé páry, čímž se sníží riziko jejich opotřebení. Dále je důležité sledovat, zda jsou boty vhodné k nošení v dešti nebo sněhu, abyste předešli jejich předčasnému opotřebení.

Ohodnoť článek

Štítky obuv, styl, rock, oblečení, vzhled, trend, džíny, móda, bunda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šněrovací kotníkové boty ve stylu rock - jak je kombinovat, aby jste vypadaly stylově | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.