Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na co se zaměřit při výběru dámské sportovní čepice?

PR článek

Vybíráte sportovní kšiltovku, která zamezí tomu, aby vám vlasy překážely v běhu? Nebo sháníte čelenku, která bude skvělým doplňkem na tenis i golf? Poradíme vám, po jakém kousku sáhnout! Pomůžeme vám vybrat tu nejlepší dámskou sportovní pokrývku hlavy.

Čepice na běžky, či kšilt na tenis?

Pokrývek hlavy vhodných ke sportu existuje hned několik. Zatímco klasické čepice se  hodí na běžky či běh, zcela jiné zvolíme pro plavání v bazénu. Ať už se chystáte ponořit do jakýchkoliv sportů, v chladných dnech je teplá sportovní čepice absolutním must-have kouskem. Naopak v létě může být neméně důležitá čepice s kšiltem, která zamezí tomu, aby vám slunce svítilo do očí. Kšiltovku či samotný kšilt pak oceníte zejména při tenisu, pohybu u vody nebo na golfu. Dámské čepice na sport nemusí být jen praktické, ale také trendy! Jak je vybrat? V první řadě si ujasněte, k jakému účelu je budete využívat. Pokud sháníte čepici na běh v jarním období, pravděpodobně vám postačí tenčí než v zimě. Chcete při běhu, na běžkách či na golfu ladit? Dnešní výběr barev i stylů je nepřeberný – proto máte šanci vybrat si přesně takový kousek, který bude ladit ke zbytku vašeho outfitu. 

Kšiltovky jako trend!

Výhodou kšiltovek je bezesporu jejich variabilita! Dnešní trendy jsou dostatečně benevolentní, abyste právě kšiltovku mohla vynosit na několik různých způsobů. Nemusí tak být čistě sportovním doplňkem. Skvěle totiž může vypadat i k šatům nebo k džínám, tričku a teniskám. Právě proto se po kvalitní kšiltovce nebojte sáhnout – investice do ní se vám určitě vyplatí!

Praktické čelenky, které si zamilujete

Pokud holdujete spíše letním sportům nebo pohybu v tělocvičnách, sáhněte po některé z čelenek, která vaše vlasy bezpečně udrží na místě, čímž vám dopřeje dostatek komfortu při cvičení. Právě pro běh v dobu, kdy slunce zostra nesvítí i pro protažení u jógy bude některá z čelenek skvělou volbou. Existují ale dokonce i takové, jež jsou vyrobeny z materiálu obsahující UV filtr.

Ať už sáhnete po kšiltovce, čelence, nebo zimní sportovní čepici, tenhle sportovní doplněk se může stát vaší nedílnou součástí při každém pohybu!

Ohodnoť článek

Štítky čepice, tenis, golf, sport, trend, běh na lyžích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na co se zaměřit při výběru dámské sportovní čepice? | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.