Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihlavská nemocnice zve na prohlídku porodních pokojů. Odborníci zodpoví otázky

Čekáte miminko a plánujete rodit v jihlavské nemocnici? Nebo vás prostě jen zajímá, jak to na zmíněném oddělení vypadá? Pak přijďte v pondělí 12. listopadu do Nemocnice Jihlava, kde vás provedou zákulisím porodnice a k tomu se dozvíte vše, co vás zajímá.

Na porodní konferenci se zájemci dozví o možnostech porodnického ultrazvuku nebo komunikaci na porodním sále. Porodní asistentka poradí, jak zvládnout porod.

„Kdo přijde, bude mít možnost se nás na cokoli zeptat. Chceme, aby konference byla ve formě besedy, do které se zapojí i posluchači. Věříme, že téma porodnictví lidi zajímá a v tento den se budou moci dozvědět více, než by si třeba našli na internetu,“ říká primář gynekologicko-porodnického oddělení jihlavské nemocnice Aleš Roztočil. Po povídání budou mít návštěvníci možnost prohlédnout si zázemí porodních pokojů.

Konference, která se v Jihlavě koná dvakrát do roka a je vždy o ní velký zájem, proběhne v pondělí 12. listopadu od 15 hodin ve velké zasedací místnosti jihlavské nemocnice.

„Prohlídky porodních pokojů jsou naplánovány po skončení konference. Vstup je zdarma,“ upřesnila Monika Zachrlová, mluvčí Nemocnice Jihlava.  

Foto pixabay.com

Štítky porodnice, miminko, rodiče, prohlídka, porod, Nemocnice Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, konference, Aleš Roztočil, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská nemocnice zve na prohlídku porodních pokojů. Odborníci zodpoví otázky | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.