Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Handicapovaní plavci z jihlavského klubu Vodomílek se blýskli na domácích závodech

V sobotu 19. října se uskutečnil 15. ročník plaveckých závodů handicapovaných "Jihlavský ježek 2019". Mezi sedmdesáti účastníky se rozhodně neztratili ani domácí plavci, kteří posbírali celkem deset medailových umístění.

Tak přátelskou a optimistickou atmosféru bazénu E. Rošického dlouho nezažil. Celkem se do plaveckých soutěží se přihlásilo 70 účastníků, z toho 32 plavců ze sportovních klubů SK Kapři Jindřichův Hradec, SK APROBA Kutná Hora a samozřejmě z domácího SK Vodomílek.

Našimi nejlepšími plavci jihlavského klubu letos byli: Jaroslav Kváš (2. místo, 50 m VZ), Jindřiška Veselá (3. místo, 50 m VZ), Daniel Skořepa (1. místo, 25 m VZ), Karolínka Velebová (2. místo, 25 m VZ), Aleš Zdražil (3. místo, 25 m VZ), Jindřiška Veselá (2. místo 50 m Z), Olinka Hinková (3. místo, 50 m Z), Jaroslav Kváš (1. místo, 100 m VZ), Matěj Matoušek (3. místo, 100 m VZ) a Jan Brychta (4. místo, 100 m VZ).

„Naše závody jsou ojedinělé v tom, že každý plavec si odnese krásnou odměnu i zlatou medaili, i když se neumístí na stupních vítězů. Na těchto závodech jde totiž o něco víc, než jen zvítězit. Děti i dospělí jsou v ten den součástí celku, kde se máme všichni rádi a neděláme mezi sebou rozdíly,“ dodává Lada Kořínková, předsedkyně SK Vodomílek.

 

Foto SK Vodomílek | Zdroj SK Vodomílek

Štítky Vodomílek, plavání, handicap, plavec, Kutná Hora, Jindřichův Hradec, Jan Brychta

Handicapovaní plavci z jihlavského klubu Vodomílek se blýskli na domácích závodech | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.