Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO: Jihlava sehrála hokejové přátelské utkání s krajem. V zápase padly tři góly

Tým statutárního města Jihlavy poměřil síly s Krajem Vysočina. Přátelské hokejové utkání se odehrálo v takzvaném zimáčku v prostorách jihlavského Horáckého zimního stadionu. Zápas nakonec skončil výsledkem 3:0 ve prospěch zástupců města. O slavnostní buly se postarala primátorka města Karolína Koubová, společně s hejtmanem kraje Jiřím Běhounkem a hokejovou legendou Jiřím Holíkem.

„Více než o výsledek šlo ale o zážitek z utkání. Cílem bylo pobavit se a utužit vztahy, já jsem si zápas užil a cítil jsem i z ostatních členů mého týmu, že se dobře baví,“ uvedl Bedřich Ščerban, kapitán jihlavského týmu a jednatel hokejového klubu Dukla Jihlava.

Kapitánem krajského týmu byl Milan Kastner, vedoucí oddělení z odboru školství, mládeže a sportu Krajského úřadu Kraje Vysočina.

„Bylo to fajn utkání, prohráli jsme samozřejmě neradi, ale bereme to sportovně. Pokud se nám opět podaří něco takové uspořádat, půjdeme do toho znovu s vervou,“ sdělil ředitel úřadu a jeden z členů krajského týmu Zdeněk Kadlec.

Samotnému zápasu předcházelo vystoupení mladých krasobruslařek z klubu Dukla Jihlava. Jihlavský tým se skládal z členů vedení města, pracovníků úřadu, ale i strážníků městské policie.

„Oslovili jsme letos také příspěvkové organizace, do týmu se tak dostali i učitelé, a dokonce i ředitel jedné jihlavské základní školy. Doufám, že si utkání všichni hráči užili a diváci se dobře se bavili, protože to byl ten hlavní účel. To, že bylo utkání pro nás vítězné, je jen chutná třešnička na dortu,“ uvedl jeden z organizátorů utkání Tomáš Koukal, vedoucí Odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky hokej, utkání, zápas, město, kraj, HC Dukla Jihlava, Kraj Vysočina, Jiří Holík, Jiří Běhounek, Karolína Koubová, Bedřich Ščerban

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Jihlava sehrála hokejové přátelské utkání s krajem. V zápase padly tři góly | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.