Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

V City Parku se budou prodávat šátky pro dobrou věc. Výtěžek půjde na jihlavskou onkologii

Středa 29. listopadu bude v jihlavském City Parku upět patřit oblíbenému Šátkovému veletrhu. Také letos lidé dostanou možnost získat šátek známých osobností. Akce má charitativní charakter, výtěžek poputuje na onkologické oddělení jihlavské nemocnice.

Pokud doma máte šátek, který se vám už okoukal, nebo naopak nějaký nový kousek do svého šatníku potřebujete, pak je tento veletrh ideální příležitostí. „Rozhodli jsme se opět pomoci dobré věci, a proto jsme partnery akce a rádi poskytneme prostory. Na Šátkový veletrh tedy budou moci přijít všichni naši zákazníci. A samozřejmě nějaký šátek darujeme a přijdeme si i nový kousek pořídit a podpoříme dobrou věc,“ usmívá se manažer jihlavského nákupního centra Aleš Navrátil.

Šátkový veletrh se bude konat již potřetí. „Výtěžek z prodejů putoval před dvěma lety na dětské oddělení a loni na stanici paliativní péče jihlavské nemocnice. V nákupním centru budou doplňky opět prodávat sestřičky přímo z onkologického oddělení, které se o pacienty starají,“ říká Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

Šátky se i letos rozhodly věnovat také VIP osobnosti. Sběrné místo pro všechny šátky do prodeje je na informačním centru Nemocnice Jihlava, které je ve vestibulu otevřené nonstop. Druhé sběrné místo pro šátky je v jihlavském City Parku v obchodě Marks and Spencer.

I v tomto roce své šátky věnují slavné osobnosti.

Šátkový veletrh se bude konat ve středu 29. listopadu v jihlavském City Parku, a to od 10 do 19 hodin.

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky Šátkový veletrh, City Park, výtěžek, Nemocnice Jihlava, šátky, onkologie, šátek, veletrh, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V City Parku se budou prodávat šátky pro dobrou věc. Výtěžek půjde na jihlavskou onkologii | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.