Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Senioři na Vysočině oslaví svůj svátek. Zazpívá jim Stanislav Hložek a dostanou kávu zdarma

Blíží se 1. říjen, na který připadá Mezinárodní den seniorů. Není tedy divu, že přípravy oslav tohoto svátku jsou i v Kraji Vysočina v plném proudu. Jednou z největších a nejoblíbenějších akcí těchto oslav na Vysočině je Svátek seniorů. „Prsty jedné ruky už nestačí na spočítání předešlých ročníků. Ten letošní Svátek seniorů se uskuteční v neděli 24. září v Třebíči. Místem setkání bude Karlovo náměstí, program bude zahájen v 14.00 hodin,“ upřesnil informace k letošnímu Svátku seniorů náměstek pro oblast sociálních věcí Pavel Franěk.

Na účastníky akce čeká tříhodinový program, který nabídne od každého něco.  Na pódiu se představí jak všem známé tváře, tak i místní umělci. Zazpívá Stanislav Hložek a Jiří Helekal, pobaví Milan Pitkin. Těšit se můžeme také na vystoupení žáků ZUŠ Třebíč a kankánových tanečnic, které se říkají Babulky. Připravena je módní přehlídka historických společenských šatů.

V průběhu setkání bude prezentována nabídka sociálních služeb a programů pro seniory, své místo tu bude mít i stánek Senior pasů. Otevřeny budou seniorské tvořivé dílny, Senior kavárna nabídne kávu zdarma. Zdarma je i vstup na akci.

Tisková zpráva | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky senioři, svátek, oslava, program, Kraj Vysočina, Stanislav Hložek, Mezinárodní den seniorů, Pavel Franěk, Třebíč, Karlovo náměstí, Jiří Helekal, Milan Pitkin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senioři na Vysočině oslaví svůj svátek. Zazpívá jim Stanislav Hložek a dostanou kávu zdarma | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.