Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Jihlavský City Park zve na třídenní veletrh zdraví a krásy. Přijede kolem dvaceti vystavovatelů

Ve dnech 12. až 14. května mohou zájemci v jihlavském City Parku udělat něco pro své zdraví a krásu. Je libo změřit kapacitu plic, dát si zdravou svačinku nebo si nechat udělat manikúru? Není problém, během tří dnů plných tipů na zdravý životní styl na návštěvníky jihlavského obchodního centra čeká téměř 20 vystavovatelů a každý s sebou přiváží spoustu zajímavostí.

Jedním z partnerů akce se stala Nemocnice Jihlava, která se postará u návštěvníků o preventivní měření. Na pátek je nachystaná poměrně unikátní věc: měření kapacity plic a poradna pro odvykání kouření. Sobota bude věnovaná měření glykemie, tedy cukru v krvi. V neděli se pak může do stánku jihlavské nemocnice přijít poradit každý, kdo řeší otázku stravy. Na pasáži budou totiž radit nutriční terapeutky.

Významným partnerem Veletrhu zdraví a krásy je také jihlavská škola obchodu a služeb. Vzhledem k tomu, že jde o školu integrovanou, je záběr jejích činností v oblasti zdraví a krásy opravdu velký od stravování až po péči o vizáž. Na nákupní pasáži jihlavského City Parku bude možnost vyzkoušet od každého něco. V pátek je připravena ochutnávka zdravých jídel, která budou chystat studenti, v sobotu se můžete svěřit do péče manikérek opět z řad studentek a v neděli předvedou, co umí, studenti oboru kadeřnictví.

Lidé si namíchají vlastní tělový olej 

Krom tohoto je připravena na pasáži ještě celá řada dalších zajímavostí, které se budou prolínat všemi třemi dny. Návštěvníci si například budou moci namíchat vlastní tělový olej, který si také odnesou zdarma domů. „Při plánování celé akce jsme se snažili myslet opravdu na všechny oblasti, které téma zdraví a krásy zahrnuje. Podařilo se nám pozvat dokonce i bylinkářku, která namíchala na akci speciální čajovou směs. Přijede také odborník na éterické oleje, který na základě diagnostického přístroje sestaví každému vůni na míru. Nezapomněli jsme ani na zdravý pohyb. Na pasáži se tak budete moci poradit s trenéry z jihlavských fitness center,“ vyjmenovává zajímavosti a lákadla celé akce Aleš Navrátil, ředitel jihlavského obchodního centra. O zdraví a dobrou pohodu těla budou pečovat také masérky, které návštěvníkům poradí například, jak nejlépe ulevit bolavým zádům.

Samostatnou sekcí jsou také zdravé potraviny, na místě budou dva dodavatelé regionálních produktů. Jedná se o mlékárnu Dvorský kozí dvorek u Přibyslavi a Mama mlékárnu z Úhořilky, která vyrábí kravské mléčné výrobky. Prodejna Bačovských sýrů, která se nachází na pasáži City Parku, pak stylově doplnila program celé akce o ochutnávku ovčích mléčných produktů. „Vyjmenovat, co všechno jsme pro návštěvníky na akci ještě nachystali, by zabralo docela dlouhou dobu. Připraven bude například fotokoutek, řada našich obchodů přichystala slevové akce, zkrátka nejlepší je prostě na akci přijít a nechat se unášet na vlně zdraví, krásy a hlavně pohodové nálady,“ uzavírá s úsměvem Navrátil.

Program ve stáncích na pasáži začne vždy ve 13 hodin a potrvá do 18 hodin. 

Tisková zpráva

Štítky krása, zdraví, Lékárenský komplex Jihlava, veletrh, plíce, City Park, obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský City Park zve na třídenní veletrh zdraví a krásy. Přijede kolem dvaceti vystavovatelů | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.