Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Loucký stacionář Pohodář zve na den otevřených dveří. Nabídne také výrobky svých klientů

Denní stacionář Pohodář Luka nad Jihlavou při Oblastní charitě Jihlava zve veřejnost na den otevřených dveří. Sociální služba pro seniory a dospělé se zdravotním postižením, která oslavila v lednu 2017 teprve rok své existence, se otevře v pátek 7. dubna od 10:00.

„Den otevřených dveří pořádáme pro všechny, kteří mají zájem získat informace o službě nebo stojí jen o prohlídku prostor stacionáře,“ uvedla Tereza Chlupáčková, vedoucí služby.

Pracovníci Denního stacionáře Pohodář budou veřejnosti k dispozici v pátek 7. dubna od 10:00 do 17.30 hodin na adrese Náměstí 9. května, Luka nad Jihlavou.

V rámci Dne otevřených dveří si návštěvníci také budou moci prohlédnout a popřípadě i zakoupit výrobky nejen s jarní tematikou. Výrobky vznikají při aktivizační činnosti s uživateli.

Denní stacionář Pohodář Luka nad Jihlavou:

Posláním služby je poskytovat podporu a pomoc seniorům a dospělým se zdravotním postižením z Luk nad Jihlavou a okolí, kteří nemohou nebo nechtějí zůstat doma sami. Podporujeme je v soběstačnosti a v aktivním trávení volného času dle individuálních potřeb. Uživatelé se dostanou do společnosti svých vrstevníků. Rodinám a pečujícím osobám je umožněno využít volný čas k odpočinku. Senioři a dospělí se zdravotním postižením tak mohou setrvat v domácím prostředí.

Tisková zpráva | Zdroj Oblastní charita Jihlava

Štítky den otevřených dveří, zdravotní postižení, Luka nad Jihlavou, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loucký stacionář Pohodář zve na den otevřených dveří. Nabídne také výrobky svých klientů | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.