Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zaměstnanci firmy Bosch zářili na Jihlavském půlmaratonu 2024

PR článek

Stejně jako v minulých letech, tak i v letošním roce mohli zaměstnanci jihlavského Bosche využívat vedle řady volnočasových aktivit i sportovní aktivity podporovaných firmou. Velikým lákadlem pro zaměstnance jihlavského Bosche se stal v září Jihlavský půlmaraton. Toho se zúčastnilo celkem 65 firemních běžců a běžkyň, vzrostl i celkový počet běžeckých týmů.

Zaměstnanci z Bosche dosáhli navzdory horkému počasí skvělých výsledků

Letošní soutěž Jihlavského půlmaratonu se nesla ve znamení výrazných úspěchů našich běžkyň i běžců: V kategorii 4členných štafety žen obsadily 1. místo naše běžkyně Tereza Melounová, Lucia Vitališová, Hana Prokůpková, Ivana Zajíčková. V kategorii 4členných štafet mužů opět zabodovali na 1. místě Jiří Marek, Martin Bůček, Karel Vraspír, David Nezveda. Ve stejné kategorii slavil Bosch i další úspěch: 3. místo ve složení David Líbal, David Novák, Jan Cihlář a Ondřej Šlapanský.

Letošní ročník byl zajímavý také tím, že firma Bosch podpořila své zaměstnance nejen pronájmem zázemí pro zaměstnance a jejich děti v Divadelní kavárně Horáckého divadla, ale i odpočinkovou Bosch chill zónou na Masarykově náměstí. Ta nabízela všem účastníků půlmaratonu zdarma občerstvení v podobě čepovaných nealkoholických nápojů, které vzhledem velmi horkému počasí přišly všem více než vhod. Bosch navíc podpořil Jihlavský půlmaraton i řadou věcných cen.

Ohodnoť článek

Štítky běh, půlmaraton, Bosch, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaměstnanci firmy Bosch zářili na Jihlavském půlmaratonu 2024 | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.