Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA VII.: Akčního mladého křížence našli v Jihlavě. Je pracovitý a miluje hračky

Ve spolupráci s jihlavským útulkem, který sídlí v Pístově, přinášíme pravidelný seriál, v němž opuštěná zvířata hledají své nové páníčky. Dnes bude řeč o akčním kříženci jménem Fargo, který se nebojí žádné práce.

„Fargo je nádherný mladý pes plný energie a chuti pracovat. Je to pravděpodobně kříženec německého a belgického ovčáka (malinoise), což předpokládá pracovně založeného psa, který bude nadšeně a s chutí dělat jakoukoli práci. Je velice snadno motivovatelný na hračky,“ říká k ročnímu kříženci vedoucí útulku v Jihlavě Kateřina Škarková.

Fenka z jihlavského útulku zaujala řadu čtenářů Drbny. Mohla skončit až v Americe, nakonec bydlí na jihu Čech

Redakce Jihlavské Drbny má od tohoto roku nový seriál, ve kterém ve spolupráci s jihlavským útulkem pomáhá hledat nové páníčky pro psy, případně kočkám a jiným zvířatům. Květnovým pejskem byla roční fenka Luna, která čtenáře velmi zaujala, zájem o...

Fargo byl nalezený před necelým měsícem v Pávově, je označený neregistrovaným mikročipem a do dnešního dne se o něj nikdo nepřihlásil.

Pro více informací kontaktujte Útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava na tel: 721 282 895 nebo osobně na adrese Pístov 60, Jihlava, a to v pracovní dny od 8:00 do 16:00. 

Tomuto pejskovi se určitě bude líbit na zahradě, kde bude mít nějaké podněty. Škarková dodává, že nový majitel bude muset zapracovat na socializaci s ostatními psy. Fargo je zdravý pes, ideální pro něj bude rodina s většími dětmi. „Nejlepší by pro něj byl dům se zahradou a přístupem dovnitř,“ dodává vedoucí útulku v Pístově.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Útulku pro opuštěná a nalezená zvířata Městské policie Jihlava

Štítky páníček, seriál, majitel, útulek, pes, Fargo, Jihlava, Pístov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA VII.: Akčního mladého křížence našli v Jihlavě. Je pracovitý a miluje hračky | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.